Pacea va fi scumpa!

Stau si ma gandesc ca in Ucraina se baga enorm de multi bani de catre tot felul de pravalii de investitii. 

Iar banii aia nu sunt bani adusi de acasa, sunt bani din fonduri private de pensii... Se cumpara terenuri agricole, imobile, fabrici, cu speranta recuperarii cu profit major dupa terminarea intr-un fel sau altul a razboiului. 

Pentru Vest, "un fel sau altul" e o proiectie ce s-ar putea sa fie contrazisa de realitatea dura cu care deja NATO, SUA si UE s-au intalnit cand Rusia a furat startul! 

Este, asadar, destul de posibil ca realitatea la incheierea pacii sa fie una sumbra din punct de vedere al acestor "investitii" si banii aia sa fie pierduti.

Vestul se agita de mama focului si isi face planuri de viitor cu "reconstructia" impartind halca incerta, refuzand un "plan B". Care "plan B" ar fi acela al unei paci incheiate acum, sperand ca va fi acceptata de Rusia!
 
Gaurile alea din "investitia" din razboi vor fi suportate de cetatenii SUA, UE si ai aliatilor lor si nu de mari jmecheri care acum fac si desfac planuri cu armate imaginare!
 
Costul pacii va fi cu atat mai mare cu cat va fi incheiata mai tarziu!

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.