La Kiev am pupat moastele lui Lenski

 Cronologia declaratiilor Casei Albe:

-Presedintele Biden nu va merge la Kiev;
-Presedintele Biden poate va merge la Varsovia;
-Presedintele Biden merge la Varsovia, nu va vizita Kiev-ul;
-Presedintele Biden este la KIEV;
-SUA a cerut Moscovei garantii de securitate pentru vizita lui Biden la Kiev, unde a ajuns cu trenul.
 
Vizita la Kiev a lui Joe "Besina Atomica" e prezentata triumfalist de presa mainstream de parca insusi Superman s-a pogorat in Bankova (buncarul lui Lenski).
 
Este, daca vreti, o reluare a declaratiei date de Casa Alba dupa vizita lui Nancy Pelosi in Taiwan cand s-a spus ca "un senator american are dreptul sa mearga oriunde vrea"; cu atat mai mult Presedintele SUA.
 
Presa il prezinta pe Biden ca pe un "indraznet" care a facut un "gest nemaintalnit" si care l-a pus la colt cu asta pe raul si uratul Putin.
 
Da, asa e, e un gest nemaintalnit! Nici macar Iohanis nu merge cu trenul iar in Statele Unite nu ar fi indraznit nici macar sa se apropie de o linie de cale ferata la cum sar trenurile de pe sine insa in fosta URSS alea sunt bine facut; sa iti imaginezi ca Rusia nu stie ce misca pe liniile de tren din Ucraina e o naivitate ridicola!
 
Penibilul campaniei de care s-ar jena si autorii de reclame la TEC din anii '90 este dus la cote culminante insa de discutiile firoscoase despre necesitatea de a face un secret din toata povestea asta.
 
Pentru ca Joe nu a mers unde a vrut asa, de capul lui ba a mai si cerut voie Moscovei!
 
"Garantiile de securitate" pe care le-a cerut de la Moscova sunt, de fapt, o recunoastere deplina a faptului ca Ucraina nu este decat curtea din spate a Rusiei.
 
Secretul si misterul din jurul vizitei par astfel o sceneta demna de teatrul de copii adresat celor de gradinita. Rusii nu numai ca stiau dar stiau tocmai de la "indraznetul" insusi!
 
Sunt curios daca "garantiile de securitate" au inclus o garda de la PMC Wagner si o cota de energie electrica ca sa mearga trenuletul cu americani ca prin Ucraina am inteles ca bate penuria!
 
Biden la Kiev e fix ca turneul moastelor Sfintei Paraschieva: fac turul manastirilor ca sa le poata pupa enoriasii!

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.