Ce urmeaza?

 Pas cu pas, limitele pe care le anunta Vestul cu privire la inarmarea Ucrainei sunt depasite.
Intai a fost vorba despre materiale si echipamente de protectie, apoi despre "arme defensive" pentru ca recent sa ajunga la tancuri grele Leopard si rachete Patriot.

Este evident ca, in contextul in care Rusia decimeaza forta umana a armatei Ucrainei iar campiile sunt o gaura neagra pentru echipamentele trimise de Occident, ca in logica escaladarii va urma implicarea directa a NATO.

Istoria Occidentului cu "valorile" sale a fost elocvent descrisa si de Porosenko si de Merkel: Rusia a fost inselata cu acordurile Minsk pentru a castiga timp si a inarma Ucraina in vederea razboiului cu Rusia.

Asadar, nu este niciun motiv sa credem ca va regasi brusc verticalitatea morala sa isi respecte liniile directoare trasate pentru gestionarea acestui conflict.

Este doar o poveste grija de a nu se implica direct, o spoiala menita sa adoarma nitel vigilenta opiniei publice din tarile care vor urma sa trimita soldatii sa moara pentru toanele establishmentului american.

Rusia deja se pregateste, componenta conducerii militare tocmai s-a complicat si s-a redimensionat ca pentru un razboi cu arme combinate, unul din ala serios cu care Rusia ne-a mai obisnuit, acum 80 de ani.Tanc german Leopard 2A7, echipat cu sistemul activ de protecție TROPHY. Sursa foto: Krauss-Maffei Wegmann (KMW)

E, daca vreti, apa in care fierbe incet, incet, broasca!

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.