Covid, o teorie...

 In 2012, este lansat proiectul AncestryDNA, o colectare in masa de ADN uman.

Site-ul ancestry.com care pana atunci se baza doar pe date de stare civila incepe sa colecteze  date DNA, sub pretextul stabilirii genealogiei doritorului, in realitate, realizand o acumulare de date statistice uriase cu privire la genotipul si fenotipul uman:

Atunci când vă activați testul ADN, puteți alege dacă doriți sau nu să participați la Ancestry® Human Diversity Project, un proiect de cercetare științifică menit să ajute oamenii de știință să înțeleagă mai bine istoria populației, mișcările populației și sănătatea umană. Aceste cercetări pot fi efectuate de AncestryDNA® și împărtășite în afara companiei și pot fi efectuate, de asemenea, în colaborare cu sau de către cercetători terți. Proiectul Ancestry Human Diversity Project nu are legătură cu cercetarea și dezvoltarea produselor noastre. Pentru mai multe detalii, consultați Consimțământul informat AncestryDNA.

Datele și probele biologice pot fi partajate cu colaboratorii și partenerii colaboratori, dar vor fi partajate fără numele dvs., informațiile de contact sau alte informații comune de identificare. Atunci când proba dvs. biologică este partajată, aceasta este etichetată doar cu un cod. Participarea la această cercetare este voluntară și nu este necesară pentru a utiliza niciunul dintre produsele sau serviciile noastre. Dacă sunteți de acord să participați la cercetare, vă puteți retrage consimțământul în orice moment, dar informațiile dvs. nu vor fi eliminate din cercetarea în curs de desfășurare sau finalizată. 


Institutul de Virusologie din Wuhan este infiintat de Academia de Stiinte a Chinei in 1956 si aici au fost studiate, in principal, fitopatologiie ("epidemiile" plantelor agricole).

Din 1978, la acest institut incep sa fie studiate si virusurile, realizandu-se prima banca de virusi din China.

In 2004, ca urmare a epidemiei SARS, China intra in tratative cu Franta pentru realizare unui laborator modern pentru studiul virusilor periculosi.

 In 2018, in Wuhan este data in folosinta o sectiune de nivel P4 (cel mai inalt nivel de biosecuritate) pentru Institutul de Virusologie.

Aici urmau sa fie studiate in conditii de maxima securitate secvente virale extrem de periculoase, menite "sa impiedice aparitia de noi epidemii precum cea SARS din 2004".

Laboratorul a fost rezultatul eforturilor unui tanar cercetator, Yuan Zhiming.  In echipa lui Zhiming se gasea si o cercetatoare care se specializase pe virusii cu transmitere prin lilieci, Shi Zhengli.

In 2019, in decembrie, in presa occidentala incep sa apara primele informatii despre o epidemie de "ceva" care a afectat letal un numar de cetateni din regiunea Wuhan din China.

Shi a disparut cateva luni bune dupa declansarea epidemiei in China, a reaparut apoi a disparut iar

Shi Zhengli este supranumită femeia liliac a Chinei. Shi și-a început studiile despre lilieci în 2004. Ea a studiat toate tipurile de lilieci. Pe cei culeși din peșteri. Cei din regiunile subtropicale din sud. Cercetările ei au avut ca scop înțelegerea epidemiei de SARS.

Ea a făcut o descoperire în 2013. Shi Zhengli a găsit fecale de liliac cu virusul 96,2 la sută identic cu COV-2 al SARS. Da, acesta este același virus care a provocat COVID-19. În 2013, Shi a început să modifice părți ale coronavirusului. Ea a vrut să studieze dacă coronavirusul poate fi transmis de la o specie la alta.

În 2015, ea a ajuns la concluzia că virusul asemănător SARS poate sări de la lilieci la om. La 30 decembrie 2020, Shi a primit câteva mostre de la lucrătorii din domeniul sănătății din Wuhan. Probele proveneau de la pacienți din Wuhan care prezentau pneumonie atipică. era vorba de un nou coronavirus. Coronavirusul Wuhan. În momentul în care Shi Zhengli a început să analizeze probele. Era prea târziu. Virusul se răspândise în restul Chinei și, în câteva luni, trecuse granițele.

A scăpat acest virus din laboratorul lui Shi? Doar Shi are răspunsul. Dar ea este dispărută. Dar pe 2 februarie 2020, virologul a reapărut online pe WeChat.

Ea a spus- "Promit cu prețul vieții mele că virusul nu are nimic de-a face cu laboratorul". O m

a lună mai târziu, ea a recunoscut că a avut mai multe nopți nedormite. "Ar fi putut veni din laboratorul nostru?". Experta în lilieci își punea această întrebare. Curând, zvonurile au apărut pe rețelele de socializare. Unii susțineau că a dezertat în Occident. Și că a luat cu ea ani de cercetări confidențiale despre coronavirusul liliacului. Se zvonea că directoarea laboratorului din Wuhan ar fi primit azil la Ambasada SUA din Paris. Shi a infirmat aceste zvonuri. Din nou, pe Wechat. "Indiferent cât de dificile sunt lucrurile, acest lucru [dezertarea] nu se va întâmpla niciodată".

 "Nu am făcut nimic greșit. Cu o credință puternică în știință, vom vedea ziua în care norii se vor dispersa și soarele va străluci". Ea a postat, de asemenea, nouă fotografii. Nu ale laboratorului ei, sau ale ei însăși, ci dovezi ale faptului că se află în Wuhan. Unii au spus că chinezii i-au pus botniță. Acest lucru a stârnit un alt set de întrebări.

Este Shi în siguranță? O altă clarificare pe Wechat.  'Totul este în regulă pentru familia mea și pentru mine, dragi prieteni'.

Dacă așa stau lucrurile, atunci unde este femeia liliac a Chinei. De ce nu a mai fost văzută în public de luni de zile?

Poate China să spună că nu are nicio legătură cu această dispariție?

In august 2021,  iese la lumina un raport al comunitatii americane a serviciilor de informatii care exclude (!!!) posibilitatea ca virusul SARS COV2 sa fie produs ca arma biologica de catre China.

Viteza cu care SUA neaga originea militara a virusului precum si originea (China) par suspecte.

Pentru a stabili contextul, trebuie sa tinem cont de faptul ca in public incepeau sa apara informatii si documente din care rezulta ca in la IVW aveau loc experimente de "imbunatatire" artificiala (Gain of function) a virusului, specifice transformarii in arma biologica. 

Finantarea, potrivit documentelor, a fost asigurata de... Statele Unite incepand inca din 2014, specific pentru virusi SARS cu cale de transmitere lilieci!

Finantarea a fost realizata indirect: grosul a fost primit de Ecohealth (niste milioane USD) in timp ce IVW a primit sute de mii de USD.

Este firesc sa ne imaginam ca, in situatia in care SUA finanteaza cercetari pentru militarizarea unui virus, rezultatele acestora sa le fie dezvaluite, chiar daca ele au loc pe teritoriul altui stat.

Ba chiar stim ca legislatia SUA nu permite astfel de cercetari, cel putin "la vedere", pe teritoriul national astfel ca sunt nevoite sa le deruleze pe teritoriul altor state.

NIH, National Institute of Health, acelasi care a asigurat finantarea Institutului din Wuhan pentru cercetari pe virusi SARS are un program vast de finantare pentru diverse institute de cercetare, generic grupate.

In noiembrie 2021, cercetatori de la Universitatea din Oxford au publicat concluziile unui studiu din care rezulta ca o anumita gena umana prezinta o afinitate mai crescuta la SARS COV-2 si prezinta morbiditate ridicata (dubla chiar).

Aceasta gena, au determinat ei in urma studiului, este tipica populatiei cu mostenire genetica asiatica...

Acum, ca am stabilit contextul, sa ne aplecam un pic asupra modului in care China actioneaza "pe frontul luptei anti-pandemie"...

La aparitia celui mai mic semn de posibila infectie:

  • Impun lock-down pe scara larga.
  • Folosesc cantitati uriase de dezinfectanti pentru a stropi strazile oraselor.
  • Impun cu cerbicie purtarea mastilor si a echipamentelor de protectie.
  • Muta comunitati intregi in spatii uriase de izolare epidemiologica.
  • Inchid spatii de productie indiferent de consecintele economice. 
  • Reguli drastice de decontaminare in spatiile cu prezenta masiva de populatie

La o prima apreciere, raspunsul Chinei este un set de masuri specifice unui caz de atac cu arma biologica.

Masurile au fost mai dure la inceputul pandemiei si s-au mai relaxat intrucatva pe masura ce letalitatea noilor variante a scazut.

 

Ecohealth Alliance, beneficiarul grantului bugetar pentru studiul SARS si gestionar al sumelor transmise catre IVW pentru finantarea "gain of function" este un ONG, abonat la diverse finantari, ceea ce inseamna ca nu raspunde in fata nimanui pentru exercitiul bugetar astfel ca poate finanta la randul lui orice alt laborator din oricare parte a Globului.

Totodata, aflat pe lantul de finantare a IVW, putem sa ne imaginam si ca a beneficiat de rezultatul cercetarilor si studiilor practice de la laboratul din Wuhan.

 ***

Pornind de la toate cele de mai sus, parerea mea este ca asupra Chinei s-a derulat un atac cu arme biologice la o scara uriasa.

Chinei i-a luat un pic de timp sa isi dea seama ce se intampla, dupa care reactia a fost si este cea potrivita; la un atac militar, raspuns defensiv pe masura.

Atenta la ce se intampla in jurul ei, China a observat si ca in Ucraina Statele Unite ar fi dezvoltat un program similar cu cel din Wuhan sau bazat pe rezultatele cercetarilor din Wuhan.

 

In ipoteza pe care mi-o imaginez, cercetarile din IVW au putut fi puse in practica intr-un alt laborator; patogenul astfel rezultat distribuit intr-o zona apropiata de Laboratorul P4 din Wouhan pentru a acoperi astfel originea acestuia. In conditiile in care in China era circulatie libera, era foarte usor de lansat un astfel de virus. Sa nu uitam ca s-a spus ca el s-a raspandit de la un liliac intr-o piata de... peste!

Disparitiile misterioase si reaparitiile mai mult sau mai putin certe ale principalului cercetator pot fi puse in legatura cu cercetarile "aprofundate" facute de serviciile de contrainformatii chineze.

Datorita legaturilor comerciale stranse cu Statele Unite, China nu isi permite luxul de a acuza direct si de a scoate la lumina toate informatiile pe care le detine despre acest atac astfel ca masurile sunt inexplicabile pentru noi ceilalti care le privim de la distanta, detasati, ca masuri la o "simpla" pandemie.

Pana la urma, adevarul se va afla ca asa are el obiceiul.

China stie ce a fost doar ca nu poate sa o spuna pentru ca ar iesi un "ba da/ba nu" care nu isi are sensul in conceptia lor. 

China a reusit sa ia masuri eficiente de combatere, tocmai pentru ca a tratat adecvat epidemia si actionat ca la un atac biologic (dur, da, dar eficient) in timp ce restul lumii a bajbait si a dat din colt in colt, victima colaterala a propriei incapacitati de a reactiona corect dar si a propriei imbecilitati. 

 "Pierderi colaterale" ar spune Pentagonul.

 

 






 

 




O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.