Pierdut bumerang, aducatorului recompensa

Ucraina a facut taraboi la ONU ca Rusia importa mopede zburatoare care fac "poc" de la iranieni. Renumitele Geran-2 ar fi astfel, importate de la un stat supus sanctiunilor americane iar ONU a declansat o "investigatie".

SimplePlanes | Geran - 2
 
Numai ca, "surpraizmadarfacar", Ministrul de Externe al Iranului , Hossein Amir-Abdollahiyan ca UAV-urile rusesti Geran 2 si Geran 1, oricare ar fi asta din urma, au fost dezvoltate in Ucraina, la uzinele KB-Luch prin 2005-2008 cand Ucraina si Rusia colaborau pe zona industriei militare. 
 
Ca sa vezi!!!
Shahed 136 – a nasty enemy UAV that terrorizes Ukrainians • Mezha.Media
 
Pai, asta insemna ca Ucraina a transferat know how (proiecte tehnice si proiectele tehnologice) catre un stat supus sanctiunilor... Vaaai!
 
Io nu cred asa ceva, se stie ca iranienii sunt perfizi si malefici!
Asadar, pana la urma, Geran nu sunt mopede zburatoare sund doar niste bumeranguri care, in sfarsit, se intorc acasa de unde au plecat!
 
Slava Ucraina!

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.