Sa nu plecam dupa fenta

In lipsa de activitati relevante pe frontul din Ucraina taie in patru frunza de menta a operatiunii militare.

Descriu in cuvinte ample razboiul pozitional care are loc in aceste zile ca urmare a derularii
referendumurilor.
Intre timp insa, are loc pregatirea contingentului de militari din mobilizarea partiala; aceiasi analisti jongleaza cu termene de 1-3 luni pana cand militarii vor ajunge in teren.

De fapt, avand in vedere ca acesti militari sunt dintre cei cu experienta de lupta, durata pregatirii va fi mult mai scurta, intre 2-4 saptamani caci e vorba doar despre o re-familiarizare cu tehnica de lupta si o actualizare a cunostintelor tactice specifice bazata pe experienta celor 6 luni de lupte, rafinata la maxim. Rusia are capacitatea de a efectua aceasta pregatire in mod eficient.

Operatiunile trebuie sa le privim pe intreg frontul pentru a le intelege asa ca e bine sa luam o pauza si sa renuntam la a face analize de micromanagement. Incet, masa critica se naste in spatele frontului; ambele tabere acumuleaza tehnica de lupta necesara (unii mai carpita, altii mai structurata) iar cand pragul fixat va fi atins, vom asista la o escaladare brusca, brutala si rapida a situatiei, urmata de o avalansa de rezultate cu adevarat hotaratoare.

Daca aveti rabdare si sunteti familiarizati cu limba engleza, va recomand urmatorul material video.



O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.