27 septembrie 2022

Nord Stream 1 si Nord Stream 2 tocmai au fost sabotate peste noapte.

Trei explozii submarine au dus la eliberarea unor cantitati uriase de gaz in Marea Baltica iar presiunea in conducte a scazut de la 300 Bar la 7 Bar, semnificatia fiind o deteriorare catastrofala.


Concomitent in zona Baltica desfasura exercitii un grup de nave militare apartinand Statelor Unite.

Pe 7 februarie 2022, Biden ameninta ca, in cazul in care Rusia trece granita in Ucraina, nu va mai fi nicio conducta Nord Stream, afirmand fatis ca "Le voi pune punct. Promit. Avem mijloacele sa o facem".


Acum, avem explozii la conductele respective, care au fost chiar inregistrate de statiile seismice.

"Europa se teme ca a fost un sabotaj". Ai nu zau? Ce variante ar mai fi? S-a impiedicat Putin pe cand facea scuba diving? 

In oblasturile revendicate de Rusia, prezenta la referendumurile avand ca obiect intrarea in Federatia Rusa au fost validate iar exit-poll-urile arata un vot covarsitor in favoarea integrarii; populatia rusa din acele regiuni a luat ad literam sfatul oferit de Zelenski si xenofobii din jurul sau si se muta in Rusia, cu tot cu pamanturile natale!

Ceea ce inspira, se pare, populatia Ucrainei de Vest care, la indemnul subversiv al Poloniei se pregateste (asa umbla niste vorbe) sa apeleze si ea la referendum pentru mutarea mai la Vest a catorva oblasturi. Ziceam eu de prin mai ca polonezii sunt cu ochii pe o bucatica de Ucraina, vecina si prietena!

Abia acum Europei i s-a pus capacul pe cosciug!

Orice sansa de a-si mai salva viitorul economic s-a indepartat atat de mult incat nici cu telescopul nu se mai vede.

Cu siguranta, Germania isi punea sperante secrete in succesul grupului de afaceristi reprezentati de Shroder care ar fi putut sa il schimbe pe Scholz.

Acum, cu trei gauri in conductele Nord Stream, industriasilor germani li s-a rupt foaia din agenda unde era scris: "Luni-dat jos Scholz; Marti-repornit gazul".

Sensibilul Occident insa trage un semnal de alarma serios cu privire la incalzirea globala pe care gazul eliberat in urma sabotarii conductelor o va accentua! E ca si cum te-ar preocupa faptul ca iti iese parul ciufulit in lumina blitzului unei bombe atomice!

Nu va faceti iluzii, gazul din Marea Neagra nu ajunge sa faceti omleta pe seama oualelor politicienilor tradatori! SUA a declarat razboi Europei, aducand pe Batranul Continent raspandind "democratie" cum stie ea mai bine, cu moarte, foamete si saracie si cu calbre diverse iar idiotii utili aflati la putere in statele europene vorbesc despre cumparat armament de la americani!

O forma mai bine evidentiata clinic de nebunie nici ca mai gasim!
Eventual, daca reusiti sa ii prindeti, o sa trebuiasca sa le mancati crude!

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.