Doua saptamani...

Doua saptamani... 
Doar inca doua saptamani pana cand "Vestul" (adica Uniunea Europeana) isi va da seama ca poate sa il ignore pe Blinken si Departamentul de Stat. 

Doua saptamani.
Doua saptamani in care isi vor stoarce creierii sa scorneasca o incropeala propagandistica potrivit careia, Nord Stream 2 este o investitie in care s-au bagat multi iepuroi germani.

Doua saptamani pana cand in presa main stream din Europa se va vorbi despre cum Nord Stram este un instrument de lupta IMPOTRIVA bestiei de Putin si cum, tranzitul gazului rusesc dinspre Rusia spre Europa este, de fapt, mijlocul prin care Europa il va ingenunchea pe Putin.
Doua saptamani ca sa indrazneasca sa iasa pe principalele canale dupa ce vor testa vectori media de mana a doua.
In fond, ce mai conteaza inca o schizofrenie in ziua de azi?

Apoi, dupa primele doua saptamani, inca vreo doua, maxim, in care sloganele se vor rostogoli puternic, avizele se vor da pentru ca, nu-i asa, in fond, conducta e facuta cu participarea expertizei germane care este cea mai cea! Cel putin in domeniul ingineriei daca nu in ala economic...

In total, patru saptamani.
 Asta e prognosticul meu.

Daca nu, o cam imbulinam! Nici maieurile nu mai sunt asa ieftine si vor fi cozi uriase la pulovere!

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.