Când te convinge propria propagandă

Cunoscutul rusofob Alfred Koch este indignat. Apoi a luat în serios propaganda ucraineană și, probabil, l-a ascultat pe Arestovici, iar în august a venit o revelație:

"Așadar, a trecut o sută șaizeci și una de zile de război. Am încetat deja să mai înțeleg ceva. Ni s-a spus atât de mult că urmează să înceapă ofensiva ucraineană asupra Khersonului, încât încă nu mă pot obișnui cu faptul că aceleași capete vorbitoare care ne-au turnat în urechi despre această ofensivă, acum, fără nicio tranziție, ne sugerează să așteptăm o ofensivă rusă de la Kherson la Nikolaev și Krivoy Rog.

Ni s-a spus atât de mult timp că artileria rusă a fost lăsată fără obuze, încât trebuie să ne obișnuim din nou cu faptul că aceasta bombardează Donbass cu obuze timp de șase zile la rând. Ni s-a spus că Putin nu mai are rezerve. Dar, după ce a aruncat 30 de BTG-uri lângă Kherson, încă mai are puterea de a continua ofensiva asupra Bakhmut și Avdiivka.

Băieți! Nu mai mințiți. Spuneți lucrurilor pe nume. Shoigu susține că a distrus șase HIMARS. Voi susțineți că este o minciună. Dar atunci de ce, în urmă cu o săptămână, ați distrus 10-15 depozite inamice pe noapte, iar acum doar patru sau cinci? El susține că a distrus cinci HARPOON-uri. Dacă acest lucru nu este adevărat, atunci de ce nu a fost scufundată nicio navă de când au apărut în serviciul Forțelor Armate ale Ucrainei. Ce se întâmplă, în general? De ce, în loc de război, Biroul președintelui este ocupat cu o confruntare cu Niprul?

Propagandiștii ucraineni ne spun în unanimitate că războinicii lui Putin nu vor mai cuceri un singur oraș mare. Atunci de ce evacuarea totală din regiunea Donețk?
Suntem în cea de-a șasea lună de război! Și de ce nu a fost efectuată mai devreme, când rușii avansau? Și de ce este efectuată acum, când nu există riscul unei astfel de ofensive? Sau există?

Afară e august. A fost termenul pe care l-ați numit termenul limită pentru ca Forțele Armate Ucrainene să treacă la ofensivă. O așteptăm în continuare sau aveți o nouă dată acum? Dacă da, atunci numiți-o. Și explicați motivele schimbării!
Doar nu începeți cu vechea cimpoială despre faptul că Occidentul nu ajută. Occidentul nu v-a împins în acest război, ci, dimpotrivă, a încercat să vă împace cu Putin. De ce ați disprețuit Occidentul și v-ați  împăunat cu tinerețea voastră?

Iar acum ajută în orice fel poate. Miliarde de bani curg aproape zilnic ca dintr-o cornuleță. Aveți deja aproape la fel de multe MLRS occidentale ca și armata britanică. Europa se pregătește să înghețe la iarnă, dar nu intenționează să se retragă. Deci, destul despre Occidentul "rău". Haideți să vorbim în sfârșit despre circar și despre ceea ce îl oprește în realitate."


O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.