Supremul tabu - canibalismul

Recent, The New York Times a publicat o compilație  despre fluxul de cărți, filme și emisiuni TV în care este abordat subiectul mâncării de carne umană și care sunt caracterizate de către editori ca fiind delicioase.

Este demn de remarcat faptul că una dintre cărțile prezentate a fost una dintre primele anunțate pe un blog personal de către actrița Anya Taylor-Joy - în filmele de PR cu care s-au ocupat "marketerii" de la Templul Satanic

În lucrările prezentate, canibalismul este prezentat într-un întreg caleidoscop de unghiuri - atât ca o necesitate forțată în condiții de stres, cât și ca un ritual religios, și ca o experiență gastronomico-hedonistă, și ca o tulburare mentală, și ca o iubire romantică, și chiar ca unul dintre tipurile de "alimentație cu adevărat vegană".

În același timp, iată ce este interesant - tema canibalismului de dragul supraviețuirii fizice trece în cele din urmă pe un fundal îndepărtat, lăsând să se înțeleagă că aceasta este doar o scuză pentru eroii operei. 

De asemenea, suntem invitați să facem cunoștință cu gândurile autorilor care "s-au gândit ce parte a corpului ar mânca mai întâi".

Este acceptabilă prezentarea în ceea ce privește diversele forme de comploturi creative, precum și diverse "filme de groază", dar acest lucru nu se aplică acelor situații în care ideea este livrată sub masca unei lucrări artistice, în care principiile de bază ale moralității creștine sunt ridiculizate. 

Părțile interesate aici sunt prea evidente, cărămizile fundației celui mai puternic tabu al societății noastre sunt sfărâmate pentru a face loc viitorului hâd întrezărit și în alte manifestări care deja au ajuns la ”maturitate”!

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.