Marea minciună despre Încălzirea Globală pe înțelesul tuturor

Așa cum v-am obișnuit voi scrie scurt și la obiect despre acest subiect. Digerați informațiile pe care vi le ofer și hotărâți în mod independent.

În anul 2007 un grup de 52 de angajați de la Națiunile Unite, membri ai Comitetului Interguvernamental pentru Schimbările Climatice  (UN IPCC) au elaborat un document presupus științific pe care apoi fostul vicepreședinte american Al GORE l-a promovat în lumea largă și astfel populația a venit în contact cu ceea ce avea să devină ”Încălzirea Globală provocată de omenire”.

Acest raport este atât de superficial, improvizat și fals încât 1.000 de oameni de știință din toată lumea s-au ridicat în mod oficial și au demonstrat fără putință de tăgadă că totul este fals. 

Iată câteva comentarii ale acestora:

”Orice analiză științifică rezonabilă trebuie să concluzioneze că teoria de bază este greșită!"

Dr. Leonard Weinstein a lucrat 35 de ani la NASA Langley Research Centre. Weinstein este în prezent cercetător principal la Institutul Național pentru Industria Aerospațială.

"Vă rugăm să vă liniștiți: Pământul se va vindeca -- Clima este dincolo de puterea noastră de control... Pământului nu-i pasă de guverne sau de legislația lor. Nu puteți găsi încălzirea globală reală în observațiile meteorologice de astăzi. Schimbările climatice sunt o chestiune de ere geologice, ceva ce pământul face în mod obișnuit pe cont propriu, fără a cere permisiunea cuiva sau a se explica."  

Dr. Robert B. Laughlin, Stanford University, laureat al Premiului Nobel pentru fizică în 1998.

"În esență, falsul a ieșit la iveală. Totul este o fraudă și chiar și cei care au falsificat datele din raport au recunoscut că cifrele folosite în cazul analizei temperaturii nu sunt reale. Probabil că ce i-a dat de gol pe aceștia a fost îndrăzneala cu care au falsificat datele.
Dr. Christopher J. Kobus, profesor asociat de Inginerie Mecanică la Universitatea Oakland, specializat în energie alternativă, termică fenomene de transport, debit în două faze și sisteme de energie fluidă și termică.

"Energia pe care omenirea o generează este atât de mică în comparație cu acel buget total de energie terestră încât pur si simplu nu poate afecta clima... Clima planetei are propriul ciclu și noi nu putem identifica tendințe semnificative în modificările acesteia deoarece datează de milioane de ani în timp ce studiul a început abia recent. Suntem copii ai Soarelui. Pur și simplu ne lipsesc datele necesare pentru a trage concluziile corespunzătoare."

Dr. Anatoli Levitin, șef laborator variații geomagnetice la Institutul de Magnetism Terestru, Ionosfera și propagarea undelor radio a Academiei Ruse de Științe.

"Sute de miliarde de dolari au fost irosiți în încercarea de a impune o teorie antropogenetică pentru încălzirea globală (AGW), teorie care nu este susținută de dovezile din lumea fizică. AGW a fost impusă cu forța printr-un baraj de povești de groază și îndoctrinare care începe în manualele de școală elementară." 

Luís Lino, geolog brazilian care a scris cartea din 2009 "Frauda încălzirii globale:  Cum a fost transformat un fenomen natural într-o urgență mondială falsă."

"Îmi este rușine de ceea ce știința despre climă a devenit astăzi. O comunitate ”științifică” ce se bazează pe un model inadecvat a dat vina pe dioxidul de carbon (CO2) și pe cetățeni nevinovați pentru încălzirea globală pentru a face bani. În cazul în care aceasta este "știință" atunci eu ca om de știință sunt rușinat."
William C. Gilbert, cercetător chimist care a publicat in august 2010 un studiu referitor la relația termodinamică dintre temperature de suprafață  și concentrația vaporilor de apă din troposferă. 

"Natura disfuncțională a științelor climatice nu este decât un mare scandal. Știința este prea importantă pentru ca societatea noastră să fie utilizată în mod abuziv în cadrul Comunității de Știință a Climei. Așa ziși experți de la UN IPCC au eliminat în mod deliberat rezultatele alternative prezentate de cercetători care nu respectă dogma IPCC."

Dr. Hans Jelbring,  climatolog suedez la catedra de Paleogeofizică și Geodinamică a Universității din Stockholm.

"Susținem că nu există niciun motiv de îngrijorare cu privire la schimbările climatice provocate de om pentru că nu există nici un fel de dovadă că un astfel de lucru se întâmplă." 
Antonis Christofides and Nikos Mamassis, oameni de știință de la Universitatea Tehnică din Atena.

"Există cicluri geologice clare în care atât temperatura cât și salinitatea cresc și scad. Aceste cicluri sunt legate de activitatea solara... În opinia mea și a institutului nostru problemele legate de stadiul actual de încălzire sunt exagerate. 

Pavel Makarevich, biolog la Institutul Biologic al Academiei Ruse de Științe

"Întreaga idee a încălzirii globale antropogenetice este complet nefondată. Acolo pare să fi fost doar o afacere pe bani buni câștigați de Michael Mann, Al Gore și IPCC ONU și Rajendra Pachauri ca o consecință a acestei înșelăciuni, deci este vorba de fraudă."

Hilton Ratcliffe, astrofizician din Africa de Sud

"Pentru că efectul de seră este mai degrabă temporar decât permanent, previziunile despre încălzirea globală semnificativă în secolul 21 de către IPCC nu sunt susținute de date."

Profesor Michael Beanstock de la Universitate Evreiască 

"Încă nu putem ști precis din punct de vedere științific. În ciuda a ceea ce este posibil să fi auzit în mass-media, nu există un consens de opinie care să declare că aceasta este o problemă. Datorită  variabilității naturale a vremii nu se poate ști nimic statistic pentru următorii 150 de ani."

Tom Tripp, Director de dezvoltare al US Magnesium

Iată doar câteva din comentariile celor 1.000 de oameni de știință care converg într-o singură concluzie:

Omenirea este mințită cu bună știință, schimbările climatice nu sunt determinate de activitatea oamenilor dar se folosește această minciună pentru promovarea agendei globale a unui guvern unic, pentru distrugerea independenței alimentare a omenirii și pentru realizarea de profituri uriașe din taxele pe dioxidul de carbon.

Pentru cei interesați voi publica întregul document la mine pe site.

Știu cu certitudine că foarte curând va trebui să luptăm împotriva acestei minciuni la fel de agresiv ca și împotriva minciunilor despre criza sanitară deoarece restricțiile impuse de arhitecții acestei minciuni climatice sunt aceiași psihopați care ne bagă pe gât seruri experimentale, măști inutile și distrugerea contactului uman. 

Salvarea se află în abilitatea noastră de a ne regăsi unii pe ceilalți în interiorul unor micro comunități unde să ne protejăm cultural, social și economic. Dau detalii în articolele mele precedente și foarte curând veți găsi un program complet la mine pe site.

www.romaniaromanilor.org

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.