Random thoughts

* Rusia se lupta in Donetsk cu o armata fantoma: cateva victime si o multime de prizonieri care sunt ba bucatari, ba soferi, ba in trecere. Toti adusi cu forta iar aia cu zvastici tatuate, le-au facut sub amenintarea armei!

*Suedia investigheaza legatura dintre un ONG finantat de Rusia si Greta Thunberg, isterica aia mica. Asta poate fi un motiv sa o trimita in anonimat odata cu revenirea "la putere" ( into the power, v-ati prins?)  a carbunelui cel mult poluant...

*In urma votului Parlamentului bulgar, Primul ministru progresist si canadian de origine bulgara Kiril Petkov a fost demis. Aliatii sai spun ca de vina este ambasadoarei Rusiei la Sofia. Ar trebui sa investigheze si implicarea Cenusaresei, a Albei ca Zapada si, de ce nu, si a lui Buratino!

*Problema cu numerele verzi, cu pasapoartele sanitare dar si cu tot felul de curcubei nu e ca le confera drepturi lor, minoritatilor ci ca le permite minoritarilor sa ii considere pe celalti, pe majoritari, ca fiind niste paria. La fel si cu comițiile lor centrate pe "valori" flexibile... E simplu, 20% vor sa ii arunce la cos pe ceilalti 80%... Esenta fascismului.

*Fara sa vreau si sa imi doresc, am fost oarecum nevoit sa urmaresc un "Jurnal de Stiri" pe ProTv. De acolo am aflat "la ce se gandeste Puțin", ce "plan are Puțin", toate astea avand ca sursa pe Joe Biden. Il stiti, ala care strange mainile Fantomei din Kiev, care il saluta militaros pe Omul Invizibil si care, in timpul liber dintre tratamente apara "valorile democratiei". Absolut infricosatoare capacitatea lui de a citi gandurile, ma duc sa caut un coif de staniol!

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.