Centrele de decizie

Rusia a anuntat, si tot o repeta, ca va lovi centrele in care se iau deciziile, in cazul in care Ucraina loveste tinte pe teritoriul Federatiei Ruse.
Artileria ucraineana insa, toaca metodic orase dincolo de linia frontului, in special Donețk, unde sute de proiectile de artilerie, identificate ca facand parte din categoria celor livrate de rarile NATO fac victime civile zilnic.
Tot mai multe voci cer ca Rusia sa puna in aplicare promisiunea.
Vineri, 17 iunie 2022, in cadrul Plenarei SPIEF '22, Presedintele Putin a raspuns  ca "pastrez pentru mine definirea liniei rosii" completand ca decizia de a aplica lovituri deliberate unor tinte cu caracter civil nu se poate lua cu usurinta, avand nevoie de o justificare militara.
Cu un Presedinte Zelenski tot mai belicos si dispus sa isi sacrifice compatriotii si intreaga tara pentru deservirea ambitiilor economice personale (sintetic) ale unei gasti din Occident si ale sale personal, cu un Parlament din care a fost izgonita orice urma de Opozitie, cu o Armata inconstienta care pare incapabila sa rationeze si sa se salveze de la eradicare (au recunoscut ca au pierdut jumatate din tehnica si ca au epuizat aproape toata resursa de foc) si care bombardeaza deliberat, concentrat si continuu orase fara valoare militara (genocid), Ucraina nu este altceva decat o colectie de "centre de luare a deciziilor" care au cate o tinta mare pe acoperis!
Ramane de vazut daca Rusia se va limita la centrele aflate eclusiv pe teritoriul Ucrainei sau va extinde notiunea si la Madrid si Baza aeriana Rammstein.
Cum arata un "centru de luare a deciziilor" dupa vizita unei rachete Kalibr?
Iaca o poza din Nikolaev. Acolo nu s-a mai luat nicio decizie dupa eveniment. Nu mai avea cine, nu mai avea unde...

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.