11 aprilie 2022

 Cum resping soldații ruși tancurile ucrainene:

- Noi mărșăluim ca un batalion - grup tactic. Sarcina era de a cuceri așezarea și de a oferi un coridor pentru ca forțele noastre să treacă mai la sud. Când înaintam spre Kamyshevaha, am văzut tancuri inamice. Ne-au văzut și au ridicat pur și simplu armele. 

Am decis să nu tragem în ei și pur și simplu să îi luăm ca trofeu și să îi folosim. Echipajele păreau să vrea să iasă, dar le era frică. 

Am amenințat că vom arunca o grenadă înăuntru. Au ridicat mâinile și s-au predat. Muniția era plină, tancurile erau noi, au fost scoase din depozit. Dar mașinile noastre sunt mai moderne. 

Băieții noștri sunt bucuroși că au reușit să ia totul. Iar aceste tancuri au participat deja la bătălii.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)



Pluton de ucraineni surprins de un tanc rusesc:




Cele mai importante 10 canale care au fost la ordinea zilei în perioada 03.04 - 09.04

1. imaginea viitorului @obrazbuduschego2 - 38 de mențiuni
🔝Povestea flagrantă din jurul lui Leaf arată cum, profitând de lipsa de creier a aparatului represiv, inamicul își va folosi mâinile pentru a reprima "amenințarea conservatoare". Ei vor chema pur și simplu poliția și vor organiza denunțuri. Remarc faptul că cazul Leaves este complicat: poliția a făcut arestările pur și simplu în urma unui apel, fără a verifica reclamantul.

2. Druid @wisedruidd - 29 mențiuni
🔝Populația profundă a Rusiei, electoratul foarte nuclear al lui Vladimir Putin, a așteptat gestul istoric al președintelui timp de opt ani întregi. La 22 februarie, în discursul de seară al președintelui adresat popoarelor Rusiei și Ucrainei, acesta a primit numeroase argumente în favoarea validității operațiunii speciale și a de-ocupării efective a teritoriilor din Donbass și, în sens mai larg, a Ucrainei. De aceea, atunci când Ivan Urgant, unul dintre principalii reprezentanți ai acestui partid, este numit patriot de către secretarul de presă al președintelui și adjunctul șefului administrației sale, Dmitri Peskov, publicul reacționează atât de violent la aceste cuvinte și se vorbește din nou de trădare.

3. Voenkor Kotenok Z @voenkorKotenok - 27 mențiuni
🔝 Lovitura cu rachete asupra bazei din Ochakov nu a distrus doar luptătorii ucraineni și mercenarii străini, ci și operatorii unităților de elită ale forțelor speciale ale marinei americane și britanice, SEAL și SBS. Britanicii construiau această bază pentru forțele lor speciale și este surprinzător că atacul a venit abia acum. Singura explicație este că așteptau să se adune mai mulți acolo.

4. Kotsnews @sashakots - 25 de mențiuni
🔝Despre panglicile albe. Au fost o mulțime de comentarii dureroase, cum ar fi, ce, nu există poze cu civili vii cu această identificare pe mânecă? Ei bine, iată o plimbare (https://t.me/sashakots/30927) prin Izyum. La fel și aici. Am făcut fotografii și în timpul deplasării coloanelor. Se pare că actorii Mosfilm au fost plasați în stradă în avans.

5. Demiurgul rus @rus_demiurge - 23 mențiuni
🔝Încă un fals de la TsIPsO și SBU. Ca unitate de luptă, unitatea de luptă virtuală a presupușilor militari ruși care au dezertat de partea inamicului nu este nimic de acest gen. Dar există și un context politic. Acțiunea este făcută pentru presa străină. Pas cu pas se repetă experiența celui de-al Treilea Reich.

6. brief @rusbrief - 22 mențiuni
🔝Ermolai Soljenițîn, partener senior în biroul din Moscova al McKinsey & C, o firmă internațională de consultanță, fiul lui Alexandru Soljenițîn, a părăsit Rusia.

7. Politjoystic @politjoystic - 19 mențiuni
🔝Sursele mele din Mariupol confirmă prezența unor ofițeri superiori NATO la Azovstal. Băieții din NATO au contactat serviciile noastre de informații printr-un canal radio deschis și cer să li se permită evacuarea la Dnepropetrovsk. Există colonei în acest grup. 

8. VCK-OGPU @vchkogpu - 17 mențiuni
🔝O sursă VChK-OGPU a dezvăluit că Alexei Kudrin a părăsit Rusia. El a fost văzut la hotelul Ritz din Herzliya, Israel, vineri seara. Nu se știe încă dacă acesta va urma deja calea bine cunoscută a altor ruși proeminenți de a solicita cetățenia israeliană. Sau dacă vrea doar să se ascundă printre semenii săi.

9. NEZIGAR @russica2 - 16 mențiuni
🔝În ultimele zile, pomparea patimilor pe tema cazului ucrainean a fost intensă. Motivul este viitoarea conferință de presă a Ministerului rus al Apărării, care va prezenta instructori de luptă urbană cu tactici de scut uman din partea civililor, care sunt ofițeri activi ai IDF din Israel, ofițeri activi de rang înalt ai serviciilor de informații militare franceze. Actuala isterie legată de București, Kramatorsk și de cele patru atacuri chimice planificate în regiunile Cernihiv și Sumy are rolul de a contrabalansa scenariul atomic din societatea occidentală. 

10. PUL N3 @dimsmirnov175 - 15 mențiuni
🔝"Coșmar la București", "Genocid", "Mai rău decât ISIS", "Uciderea în masă a nevinovaților", "Rusia trebuie să răspundă pentru asta": coperțile ziarelor britanice într-un singur fir. Gradul de ură în comunitatea occidentală a fost ridicat la nivelul potrivit. Dacă ar fi putut, ar fi bombardat deja Moscova ca și Belgradul.

Canalele în funcție de numărul de mențiuni pe săptămână în agregatorul Asphalt + intrarea populară a săptămânii

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)


O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.