Zelenski pregateste o chestie

 Teza si discursul lui Zelenski a fost mereu pro-NATO si pro-EU.

Ambele tinte par indepartate. Presedintii dinaintea lui au fost maturati de la putere pentru abandonarea parcursului pro-NATO si pro-UE. Au murit oameni, presedinti au fost pe cale sa fie linsati.

Mi se pare normal, dupa ce a vandut iluzia, acum sa caute mijloace de justificare in fata extremistilor si a papusarilor. 

Se delimiteaza astfel de promisiunile facute propriilor cetateni si justifica motivul pentru care el nu ar trebui sa aiba soarta celor dinainte.

Oricum, saracul a realizat si el in ce situatie se afla: incapabil sa controleze ceva intr-o Ucraina pusa pe pilotul automat al extremistilor condusi din alt centru de putere, gata sa fie impuscat fara mari discutii ca tradator in cazul in care ar da un semn ca vrea sa pice la pace...

E intr-o pozitie de sah cu potential de mat la urmatoarea mutare. Abia acum a vazut-o!

Impuscarea negociatorului din echipa care s-a intalnit cu delegatia rusa pare a fi executarea unui emisar care se pregatea sa bata palma altfel decat extremistii de care este inconjurat.

Mai acum cateva zile, vreo doua schije au cazut langa un muzeu al holocaustului local, ala Ucrainean. Cand a fost anuntat, a balmajit-o, dovedind ca nu prea stia de respectivul muzeu si de istoria din spatele lui si cred ca asta i-a enervat nitel si pe Israelieni. Care au avut prima oprire la Moscova in drumul lor spre Berlin. Ma rog, l-au sunat dar zice-se ca nu a raspuns, dupa care a avut o iesire complet nelalocul ei fata de israelieni... Asa, un fel de golaneala.

Nasoleala e alta. Babyn Yar este locul unor atrocitati cumplite; acolo au fost ucisi cu sange rece peste 100.000 de oameni din care peste 30.000 de evrei, fiind pana la acea data cel mai mare masacru asupra populatiei evreiesti! La el au luat parte cu entuziasm nedisimulat fascistii ucraineni ai lui Bandera.

Imaginile de la locul asa-zisului "atac" au fost edificatoare pentru teatrul pe care il joaca saltimbancul iar Bennet s-a urcat in Sabbath in avion si s-a pus in miscare. Cum spuneam, prima oprire la Moscova. 

Alibiul lui este: "E din vina NATO, a fost  si la televizor"!



6 martie 2022:

The Security Service of Ukraine (SBU) warns citizens about possible misinformation regarding the surrender of the Ukrainian authorities.

"Dear Ukrainians! Get ready for another fake that the Russian invaders will try to resort to. And also: as if the Ukrainian leadership and government have surrendered the country. But know that this is a fake! Its goal is to disorient, sow panic, dissuade citizens and persuade our troops to surrender," the SBU reports on its Telegram page.

It is noted that disinformation can be replicated through the use of likely communication channels.

The SBU also informs that in the event of a loss of communication, citizens should know that capitulation and the surrender of Ukraine's interests are impossible.

The leadership of the state, together with the people, is against the Russian troops and is doing everything possible to liberate the Ukrainian territories from the invaders.

https://en.interfax.com.ua/news/general/804720.html

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.