S-a impiedicat oare Zelenski si a cazut intr-un glont?

 Azi a aparut premierul Ucrainei sa mai ceara ceva.

De fapt, daca ma intrebati, astia apar ca sa se vada ca sunt "alive and kicking" pentru ca am senzatia ca au probleme de comunicare pe canale oficiale.

Ceea ce nu se vede in Ucraina este lupta pentru putere, accentuata acum de ceea ce pare a fi o pozitie divergenta intre Sectorul de Dreapta, care a pierdut pozitia din parlament (Rada) si Servitorii Poporului, partidul lui Zelenski care a si pierdut majoritatea in Rada in iarna acestui an.

S-au vazut insa, executarea de catre SBU a negociatorului cu Rusia, Denis Kireev si a fostului adjunct al Directoratului din Kiev al SBU, Dimitri Demianenko, executat pe 10 martie de "forte de politie" dubioase.

Kireev era reprezentantul capitalului din Ucraina, in covarsitoare majoritate unul american. La fel, Mirotvorets sunt niste forte de politie "populara", care isi propun sa "aduca pacea si armonia" in Ucraina, in principal prin actiuni in zonele separatiste.

Astia sunt pe de-o parte. De cealalta parte sunt fortele mai moderate si, foarte posibil, Zelenski insusi.

Care de o vreme incoace lanseaza in spatiul public mesaje ce par a pregati pacea cu Rusia.

Este foarte posibil insa ca pozitia lui Zelenski sa nu fie pe placut extremistilor din Sectorul de Dreapta care si-au gasit locsorul in apropiere, tocmai in garda Presedintelui.

O declaratie din 2019, 27 mai a lui Yarosh (existenta doar pe arhiva internetului) fost leader al Sectorului Dreapta, fost sef al armatei de interior al Ucrainei si (pretins) om de legatura cu CIA pe linia rezistentei militare in spatele frontului (insurgenta), ne descrie actiunea pe care dreapta extrema ar lua-o in cazul in care Zelenski tradeaza "valorile revolutiei si ale razboiului (din Donbas)". 

Si asa ajungem la sceneta vizitei la spital, in care il vedem pe Zelenski intr-o vizita desfasurata la un spital militar la data de 12 martie, insotit de un medic cazut pe campul de lupta, langa Sumi, in februarie si decorata pe 13 martie, post-mortem.

 Daca aceasta chestiune este adevarata, atunci inseamna ca filmarile cu Zelenski sunt realizate anterior, cel putin unele din ele, si eliberate in spatiul public de o maniera controlata pentru a ascunde altceva.

Ceea ce ne conduce la ultima piesa; astazi, 14 martie, pe sticla apare Premierul Ucrainei cerand ceea ce era in "competenta" lui Zelenski, anume inchiderea spatiului aerian Ucrainean.

Oare l-or fi sinucis? 

Oare l-o fi luat Kamala in Air Force Two?




O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.