Ganduri razlete 19 martie 2022

20 martie:
NATO a intrat in logica unui Razboi Mondial care, cel putin aparent, pare a avea ca scop final dezmebrarea Rusiei pe modelul Germaniei de dupa 1945.
Imping Rusia la reactii militare care vor depasi argumentele non-implicarii si care vor sili restul lumii sa agreeze la o ocupare si desfiintare, practic, a Rusiei.
Ar fi singura ipoteza in care Statele Unite vor fi in fruntea unei noi aliante, de aceasta data, alaturi de China, India si multe alte tari care lipsesc din "Comunitatea internationala care apara valorile democratiei".



Ce frumos actioneaza mecanismele psihologice! Pe de-o parte avem "comunitatea internationala" cu ale sale "valori democratice" si de partea cealalata este doar un "nebun", un "criminal", un "dictator", un "canceros in faza terminala".

Ieri erau tot asa, doua tabere. Unii care protejau bunicutele si zambetul copiilor si altii care voiau sa ii omoare pervers, tusindu-le in fata!

Dar nu-i nimic, maine vom afla ca, in urma studiilor facute de cercetatori, doua concluzii se pot trage:

Unu, covrigul este un virus atat de inteligent incat noua varianta abia ii atinge pe cei vaccinati care sunt si adepti ai valorilor democratiei si, doi, cei care se opun vaccinarii sunt, de fapt, niste putinisti nenorociti.

Deja se lucreaza puternic in sensul asta in propaganda vestica.


Batranul Intelept s-a intalnit cu Tigrul Shereet, in esenta, primul amenintandu-l voalat pe ultimul, potrivit presei ochilor rotunzi:
"President Biden has just reiterated that the U.S. does not seek to have a new Cold War with China, to change China's system, or to revitalize alliances against China, and that the U.S. does not support "Taiwan independence" or intend to seek a conflict with China, Xi said. "I take these remarks very seriously."
In traducere, Tigrul Sereet a zis: 'Nu cred o iota".
Si a gasit, elegant, motivul: oamenii Batranului Intelept nu dau doi bani pe ce zice acesta si fac ce ii taie capul: "The direct cause for the current situation in the China-U.S. relationship is that some people on the U.S. side have not followed through on the important common understanding reached by the two Presidents and have not acted on President Biden's positive statements. The U.S. has misperceived and miscalculated China's strategic intention", Xi said.

"Bearing in mind Mr. Biden’s irritability, fatigue and forgetfulness, which eventually results in aggressive statements, we will possibly prefer to refrain from making any strong comments so as not to trigger more aggression." Peskov said.
Deci, "irritability, fatigue and forgetfulness". Ultima e tare! Ce zic eu, sa ii dea lui Zelenski premiul Nobel si apoi sa il aseze in locul lui Biden!

Acum cateva zile, citand-o pe Carmen Hara sau pe Voropchievici, Financial Times povestea ca Rusia a cerut ajutor militar Chinei.
De altfel, chestiunea a fost clarificata cu mult inainte, de pe cand Rusia a afirmat raspicat, ca "nu are nevoie de ajutorul Chinei" in problema militara aflata in derulare.
Mai mult de atat, ce sa zica un stat??? Ei bine, zvonul a tot fost rostogolit si amplificat si ras-analizat de mari strategi incat acum ne aflam in situatia in care Biden a obtinut un rezultat nemaipomenit in urma unei intalniri in care, cel mai probabil, s-a discutat despre vreme, asta daca Biden nu l-a confundat pe Xi si i-a cerut o supa de taitei si pachetele de primavara!

Se lucreaza la legenda Marelui Razboi pentru Apararea Patriei de Rusii Untermenschen!
-Arme la popor? Checked.
-Varsta de incorporare redusa? Checked - informatia a disparut.
-Eroi legendari? Checked.
-Orase rase de pe fata Pamantului? Checked, desi Kievul se incapataneaza sa ramana in picioare potrivit imaginilor pe webcam-uri...
-Eroii Marvel? Checked (o cursa a publicatiilor in a-l proslavi pe Zelenski).
-Copii eroi? Checked-in presa romaneasca, trupul firav e traversat de 12 (numar simbolic) gloante. Miraculos (popor crestin), supravietuieste si e chiar vioaie.

E o lista in permanenta completare, in realizarea listei de simboluri-reper al luptei...
Daca insa cineva are curiozitatea sa revada evenimentele Revolutiei din '89, o sa gaseasca o multime de coincidente.

Cel mai tare voinic snaipar, venit din partea cealalta a Pamantului sa ucida rusi a devenit cel mai rapid turist. La scurt timp dupa ce a ajuns in Ucraina, a reusit performanta de a vizita simultan, o mare suprafata din zona unde a fost cazat. Pe langa Cel Mai Rapid Turist, a castigat si titlul de Cel Mai Bun Calaret pe O Racheta Ruseasca in cadrul aceluiasi eveniment.

k and 4 
Sa vedem ce ne aduce Pastele! Probabil un incident intre Rusia si o tara NATO. 
Am un feeling.

Oare Covidul rezista la radiatiile nucleare sau doar il modifica asa incat sa avem o versiune care seamana cu Iohannis?

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.