Unu', Marius...

E mare vanzoleala ca un purifrici, Marius M s-a hotarat el sa renunte la nu stiu ce decoratie.

Oricum, nu inteleg cand a primit-o... Era noapte, era viscol, era ceata... habar nu am!

Istoria nu consemneaza acordarea unei decoratii pateticului Marius M, in schimb acesta forteaza cumva mana Nemuririi facand atmosfera pe "Social media" cu privire la marea dezamagire pe care a incercat-o.

E ca si cum un trans devenit barbat se revolta ca nu i se si scoala corespunzator!

Eu zic ca e pacat sa renunte la acest Ordin pentru ca, mai ales in contextul pandemic nu e de colo sa primesti loc de ingropaciune gratuit si sa traga aia cu pusca la capataiul tau! In cazul lui Marius M, asta ar fi cea mai mare realizare a vietii sale, daca stai sa te uiti la ce returneaza Marele Gogu Atotstiutorul!

Acuma, daca tot o dam pe Gogu, o cautare a legislatiei in domeniu le va revela Adevarul necredinciosilor din bula lui Marius: ordinele si decoratiile doar se retrag nicidecum nu poti renunta la ele! Dar asta e o chestie care a lipsit din progama seminarului de legislatie utila de la Scoala de Arte si Meserii "!0 August", grupa "Noapte ca hotii"!

Asa ca, marelui, incomensurabilului, universalului, exceptionalului Marius M nu ii ramane decat procedura de retur de la Altex numai ca a depasit de mult alea 30 de zile de returnat produsele necorespunzatoare ba chiar si aia 2 ani de garantie pentru produse defecte!

In loc sa returneze produsele defecte, mai bine si-ar face o Mea Culpa sanatoasa pentru mizeriile expuse in spatiul public pe seama celor care indrazneau acum 5 ani sa gandeasca altfel sau macar si-ar lua niste hartie igienica sa se stearga la gura, cum recomanda in '89 Rebegiuc.

Ar mai fi ceva, ordinul ala al lui, Meritul Cultural, e imediat dupa Meritul Agricol in ierarhie, deci unul ca Daea* il ia la finish!


* - Nu, Petre Daea nu a fost gasit suficient de merituos pentru Meritul Agricol desi ar fi fost indeajuns cu supra de masura calificat sa il primeasca.

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.