Umpic dă conspirățeală, incerc sa imi explic niste chestii...

 Cum testezi un ceva pe niste cobai umani, la scara mare?

Faci o zeama, ii dai un numar unic de serie.

In baza ta de date, stii exact care este continutul.

Il administrezi cetateanului. 

Pe cetatean il inregistrezi intr-un sistem de evidenta in care se asociaza CNP-ul acelei serii unice a zerului injectat.

Daca ai o coada de topor intr-o tara de tip Bantustan, in care maimutele de la guvernare iti ling din mana valorile euro-atlantice, maimuta iti trimite baza de date in care gasesti asociat CNP-ului o lista de retete emise de-a lungul vietii acelui cenepe. 


Eventual si diagnostice, ca asa lucreaza Casa de Asigurari de Sanatate pe sistemul ala cu Card de sanatate si au si ei o baza de date.

Cert este ca, cel putin datele referitoare la vaccinurile administrate anterior gripei 2019 au fost transmise deja in strainatate, cu siguranta au ajuns la cine trebuie; noi astia, neesentialii, nu mai stim nimic de la DIICOT.

Dar sa nu divagam...

Apoi, producatorul zerului poate chiar sa faca modificari subtile in compozitia lichidului iar pe partea cealalta, "statul" se asigura ca noua formula este administrata corect, intocmai si la timp pentru a produce rezultate consistente si obtine feedback-ul din bazele de date cu "efecte adverse".

Chiar si daca nu sunt modificari in formula zerului, faptul ca se amdinistreaza periodic poate conduce la concluzii "stiintifice" suficient de bogate pentru Pharma.

Cel mai misto test clinic pe o tehnologie noua care ar fi fost, in alte conditii, rejectata, cum de altfel s-a si intamplat. Ca cica de peste 20 de ani se mocaie cu mRNA.

Practic, intre aceste teste si cele practicate de "calaii in halate albe" condusi de Mengele, nu este nicio diferenta. Si ei faceau teste in urma carora s-au tras concluzii extrem de utile pentru procedurile medicale pe timp de razboi. Stiti, amputari pe viu, transplanturi, tot pe viu, oameni fierti sau pusi in apa inghetata, chestii din astea la care nicidecum nu indrazneau sa se gandeasca "slujitorii lui Hipocrate"! 

Probabil ca si ei erau tot niste "eroi din linia intai" ale acelor vremuri!

Beti cu grija ca e rece si face rau la gat!


PS:

Daca vreti sa va faceti idee despre miliardele de USD care se invart pe patentele implicate in aceste zemuri precum si oportunatile de interventie in sanatatea umana prin mRNA, va recomand sa cititi un articol care a stat mai putin de doua saptamani pe site-ul Nature.com.

Nu, nu este nimic conspirationist, este doar istoria dezvoltarii tehnologiei vaccinurilor mRNA. Chestiune considerata periculoasa de Ministerul Adevarului si stearsa de pe site dar ramasa in Arhiva

 internetului: https://www.nature.com/articles/d41586-021-02483-w





O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.