Te uita cum cade guvernu'

Se adevereste ca in Romania celor doua bile, una s-a pierdut si cealalta s-a stricat!

Caci, masurile de restrictie sunt absolut ilogice si inadecvate in contextul procentului de 25-30% vaccinati.

Acestia incep sa realizeze ca, pe cocoasa lor se strange banutul pe care il cere Statul, ca o chirie de restaurant, cu salarii, cu ratele la banci pentru liniile de preparare, cu aprovizionarea si, mai ales, cu ceaiurile date moca la manifestantii contra "peheheheee seeehehehehe dehehehehehe", mare lucru nu le mai ramane patronilor, ba chiar e posibil sa fie nevoiti sa aduca bani de acasa.

Discriminarea si restrictionarea accesului pentru nevaccinati nu e o inventie romaneasca, intai a fost testata in Franta si prin Spania si pe alte meleaguri numai ca, acolo, majoritari sunt cei care s-au intepat cu serul minunat. Faza e ca si pe acolo sunt niste probleme, tot de cash-flow si incet incet, patronii de magazine si crasme au inceput sa ia atitudine manati, nu atat de spiritul democratic, cat de vantul din buzunare.

Ii si vad pe inteleptii neamului, privind peste gardul vestic si balind la masurile alora, incepand sa faca rotocoale pe hartie asteptand traducerea legislatiei de acolo. Iar cand a venit, s-au repezit ca fata mare in stiti voi ce si au aplicat cu supa de masura si pe meleagurile mioritice, segregarea intepatilor. Numai ca, nenorocire mare, pe aici procentul e rasturnat, majoritari sunt aia neintepati! Drept urmare, imediat s-au golit crasmele si mallurile si alea alea de unde se infierau cu osardie neposesorii de anticorpi potenti!

Ete asa, pur si simplu, au inceput sa descopere ca viata reala e departe de zugraveala de feisbuc, acolo unde guverneaza intelept Catzu, Matzu si Bitzu... Ca in lumea reala banii sunt inca necesari si ca facturile trebuie platite deopotriva de intepati si de neintepati!

Peste toate, demiterea prin adoptarea motiunii de cenzura a incompetentului Guvern Catu este un fel de colac peste pupaza virozei; sa ne asteptam de acum inainte la restrictii adoptate prin mijloace mult mai nedemocratice si netransparente si o bulibasala mult mai structurata, daca pot spune asa!

Una peste alta, Romania isi pastreaza renumele de "mereu surprinzatoare", ca o teava de scurgere care refuleaza: nu stii niciodata ce iti acopera parchetul, cacat sau doar zoaie.

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.