De ce trebuie sa moara oameni in 2021?

In contextul in care conducerile politice din Polonia si Ungaria isi intaresc pozitia de relativa independenta, una din tacticile perfidei UE este de a rupe legatura dintre popoare si conducatorii acestora.

Si ce metoda mai buna este de a arata cum, intr-o alta tara din aceeasi categorie, molima rapune "poporul", clasa politica este, vai, ingenuncheata de parsivul virus dar, pam pam, calare pe un cal alb (de fapt o gloaba blond-spalacit) UE vine si pune mana de la mana pentru o resuscitare (mecanismul de ajutor) si trimite, măi, măi (bagati naiul lui Zamfir) tot ce are nevoie bietul si incercatul popor roman!

Vezi, daca esti cuminte, te lepezi de Constitutie si alte drepturi si sugi p*** europei, cand esti la ananghie, ea vine si te scoate din cacat!

De ceva vreme, Polonia si Comisia UE (dar mai ales Ursula Von der Leyen) si-au scos armele si au inceput sa se impuste cu cuvinte grele.

UE zice ca Polonia submineaza UE, Polonia zice ca UE o santajeaza. Lucrurile sunt grave si fiecare declaratie escaladeaza tensiunile.

Pe buna dreptate, Polonia e destul de nervoasa pentru ca, atunci cand o Curte de Justitie federala a Germaniei a rationat similar (in sensul ca o decizie CJUE nu se aplica intrucat incalca Constitutia Germaniei), batista a fost asezata, firesc, la locul ei pe tambal in timp ce, o decizie similara a Curtii Constitutionale a Poloniei a starnit acest iures in UE!

Ei bine, miza este uriasa asa ca, s-a apelat la prostul de serviciu, il stiti, Obersturmführer Iohanis  ca sa salveze situatia printr-o emotie mare, frumoasa, suculenta. Ce poate fi mai ravasitor (in afara de genunchii Vacii Domnului) decat o criza medicala in care o tara intreaga moare pe holurile spitalelor "finca" nu mai sunt locuri la ATI???

Si nu, sa nu va faceti mari iluzii ca e asa cum se spune cu numarul de decese!

In realitatea descrisa de statistici, numarul de morti din cauza COVID este surpasat in aceasta perioade de reducere a asistentei medicale de celelalte cauze de decese.

Dupa cum s-a anuntat prin presa, numarul de decese cauzate de lipsa de tratament a bolnavilor CRONICI a crescut si brusc si masiv.

Adriana Vitan Balint are o sinteza pe care chiar ma gandeam sa o fac si eu asa ca o citez aici, nu mai imi bat eu capul:

Știu, sună înfiorător 574 de decese într-o zi, dar cu ce le comparăm?
Păi hai să vedem ce ne spune Institutul Național de Statistică despre mortalitatea din România, în fiecare an, și să vedem care e media de morți zilnică.
În 2017: 262.811 decedați, adică 720/zi;
În 2018: 264.317 decedați, adică 724/zi;
În 2019: 259.721, adică 712/zi;
În 2020: 297.345, adică 815/zi.
În 2020, sunt cu 37.624 mai mulți decedați decât în 2019.
Or, in 2020, au murit de covid, adunați din informarile lor zilnice, 15.767, restul de 21.857 au murit din cauza închiderii spitalelor și a cabinetelor medicale, că le era frică doctorilor să nu ia covidul, să nu uităm! Erau medici de familie care consultau online. Cum să asculți cu stetoscopul online, când pacientul are complicații la plămâni, suntem proști?
Și atenție, mortii ăștia din 2020 sunt atât de mulți în condițiile în care două luni am stat închiși în case, nu au fost accidente rutiere, înjunghieri prin baruri sau pe la jocuri de cărți și alte beții.

Si inca o chestie, din 02.07.2021, Metodologia de supraveghere a sindromului respirator acut cu noul coronavirus (COVID-19), elaborata de INSP in 2020 (fila 5), spune ca "Decesul la un pacient confirmat cu COVID-19 NU POATE FI ATRIBUIT UNEI BOLI PRE-EXISTENTE (de ex. cancer, afecțiuni hematologice etc.) și COVID-19 trebuie raportat ca și cauză a decesului, independent de condițiile medicale pre-existente care se suspectează că au favorizat evoluția severă a COVID-19. COVID-19 trebuie menționat pe certificatul de deces drept cauză a decesului pentru toate persoanele decedate la care COVID-19 a cauzat sau SE PRESUPUNE că a cauzat sau a contribuit la deces".

Bagati bine asta la cap! Orice decedat testat pozitiv anterior, indiferent din ce cauza moare (cu exceptia deceselor violente sau in urma accidentelor) devine mort DIN CAUZA DE COVID!

Tot acolo se subliniaza ca " În situația în care apare necesitatea clarificării cauzei decesului, se indică examene RT-PCR din țesut pulmonar recoltat de către medicul specialist anatomie patologică/medicină legală fără a fi necesară necropsia". Din punct de vedere medico-legal, asta e un regres major in evaluarea rationala a fenomenului pandemic, practic o anulare a intregului mecanism de urmarire a evolutiei cantitative a fenomenului, o negare activa a realitatii!

Mor ca ard spitale, in special sectiile ATI (foarte dubios), mor din lipsa de medicamente pentru cancer, mor de infectii nosocomiale (nici macar nu mai sunt raportate in statistici, ati observat?), mor ca nu sunt operati la timp, mor de gripa (da, aia "clasica"), mor in general din lipsa de asistenta medicala, aia pentru care platesc asigurari de sanatate...

Cam asta este, dragii mosului, toata mascarada care se joaca acuma pe aici.

D-aia face pe ingrijoratul si uratul ala de la OMS, ca e in cardasie si el in toata tevatura asta, stati linistiti...

Va pupa mosul pe aerul de langa ureche, dar nu inainte de a va readuce in atentie titlul la care, acum deja aveti un raspuns:

De ce trebuie sa moara oamenii si in 2021 in Romania?

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.