Bacalaureat audio

Circula prin social media un/o meme care ilustreaza scaderea continuua a calitatii invatamantului, probabil o stiti, aia cu "colorati patratul".

Ei bine, pentru ca Romania nu putea sa lipseasca din evolutia globala a tampirii accelerate, iata ca Radioul National vine in intampinarea analfabetilor cu un grupaj audio de piese de teatru pentru a sustine "pregatirea" pentru examenul de Bacalaureat!

Ce putea fi mai frumos decat sa recunosti ca tineretul se imbecilizeaza intr-atat incat ii este greu sa mai citeasca si, drept urmare, sa ii livrezi programa in format audio?

Chiar daca efortul redactorilor de a transpune piese de teatru de mare calibru in format digital de pe benzile din fonoteca Radioului este unul ce merita recunoscut, scopul este unul de tot rahatul.

Pentru ca bate un jalon important in "Romania educata", ala al abandonarii efortului real de a ridica din lacul prostiei copii anului 2021!

Cu siguranta, aia care nu pun mana sa citeasca operele nu vor pune nici castile sa le asculte, indiferent ce va doriti voi!

May be an image of text
Like
Comment
Share

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.