Cel mai guvern cretin, guwiermerul mieu...

Nici daca eram soarecii lui Mengele nu cred ca treceam prin atatea experimente idioate!

Vitele sfinte au decis sa inchida pietele agroalimentare pentru ca acolo cica e "Zona Zoster" a covidului. Trec peste idiotenia analogiei pentru ca Zona Zoster nu are nicio legatura cu ce vroiau ei sa spuna si ma indrept spre a observa ca acele piete, in lipsa unui program coerent de suport pentru producatorii agricoli aia mici, erau singura modalitate de a obtine o suplimentare de venituri. 

Dupa ce ca, pentru a vinde in piata ai nevoie de un toptan de hartogaraie, acum li se inchide si usa in nas. Dupa care, vine vita sfanta de la Agricultura si arata cu dejtul primarii, strigand "sabotaj" si "peheseheedeheheee".

Nu stiu ce o fi in mintea lor in afara de goana dupa nutret dar sa asociezi inchiderea pietelor cu inchiderea Pietei Victoria e o completa imbecilitate! 

Nu pot decat sa sper ca vor crapa politic la urmatoarele alegeri, chestie care are toate sansele daca nu isi baga mana, iarasi, securicii! 

Pe aia oricum ii doare undeva pentru ca ei cumpara de la Mall-urile din Baneasa!

„Sunt sigur că măsurile îşi vor arăta efectul pozitiv. Doar 20% din pieţe sunt în această situaţie (închise – n. red.). 80% din ele funcţionează la fel ca până acum. Acolo unde primarii nu caută soluţii, producători nu au acces în pieţe. Îmi cer scuze pentru comercianţii care nu mai au unde să vândă”

”Eu îmi cer scuze pentru neplăcerile create. Nu îmi aduc aminte ca PSD să-şi fi cerut scuze pentru ce s-a întâmplat în Piaţa Victoriei”


Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a susţinut că PSD nu este interesat de sănătatea românilor, ci de a aduna mai multe voturi.

Pieţele sunt închise unde sunt primari PSD. Foarte mulţi primari ai PSD, la comandă politică, au ţinut pieţele închise, deşi deasupra aveau doar un acoperiş. PSD politizează orice. (...) PSD nou este PSD vechi, acela căruia nu i-a păsat niciodată de români, mimează o anumită grijă faţă de românii de rând. (...) Este un joc politic de campanie ieftin, pesediştii speră să obţină voturi ieftin. Ce faceţi este bătaie de joc la adresa producătorului român. Pe cei de la PSD nu-i interesează sănătatea dumneavoastră, ci voturi”, a afirmat Roman.

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.