Ba pe-a voastră!

Nazismul nu ar fi putut fi posibil fara ferocitatea Quislingilor la fel cum comunismul ar fi esuat fara activistii ridicati dintre cei mai puturosi din sate la nivel de sefi de "Organizatii de baza".
In lagarele de exterminare, eficienta germana ar fi avut de suferit fara "Kapo" iar reeducarea de la Pitesti ar fi fost imposibila fara un Turcanu si echipa lui de "studenti".
Cu toate acestea, pana la urma fiecare din aceste categorii a fost inlocuita cu altii. Uneori inlocuirea a avut loc cu un glont in ceafa sau prin streang.
Desigur, acum pedeapsa cu moartea o mai gasim in tarile din Lumea a treia si in Statele Unite.
Istoria e istorie, prostia e prostie iar Orwell mai bucuros ca niciodata, mai ales ca feisbucul tocmai ce a nascut Ministerul Adevarului in forma unei comisii de judecata.
Bai, nici nu va dati seama ca deja munca de treizeci de ani a securistilor si a proveniturilor lor tocmai primeste un impuls major pentru viitoarea societate distopica in care copii nostri isi vor trai asa zisa "viata".
Puneti-va mastile, distantati-va social de cei care v-ar mai putea povesti ceva din perioada comunista si bagati-va capul in cur, eventual cu niste Tudor Chiraila si cu bocete marca Radu Tudor.

"Memento Mori", bă, "memento mori"!

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.