Cat a durat UE, a fost misto...

Lumea o ia razna, parca e un titlu de melodie naspa dar nah, asa se vede. 

Europa a dovedit cat de unita este; pur si simplu zmaltul la care au lucrat 80 de ani s-a luat de parca nici nu ar fi fost. 
Cei 1000 de ani de razboaie de clan au rabufnit in mai putin de doua luni. 
Scriam pe undeva, imi e lene sa caut acum, ca toata sandramaua nu o sa tina dintr-un singur motiv statele Europei nu uita si nu iarta! 
Oricat vor vrea stapanii birocrati, constiinta si memoria colectiva a popoarelor din Europa nu va putea stearsa. 
Poate ca e mai bine ca a venit molima asta! 

Daca nu ar fi venit, legebeteii, veganii, popscientistii si toate curentele astea idioate si-ar fi terminat treaba spaland pe creier si generatia care mai tine minte! Acum toate acestea au ajuns unde le era locul, la gunoi. 
Acum ei nu mai inseamna nimic, semn ca pana si aia care le trimiteau bani ca sa functioneze trompetele au alte biznisuri acum. 

As indrazni sa previzionez ca, dupa ce se va termina povestea, peste un an sau doi, statele vlaguite vor avea nevoie sa recupereze numarul incredibil de decedati. Si, din cate stiu eu, cei care joaca cearceaful pe maro nu pot si nu cred ca vor putea sa nasca pui vii. 

Nimeni nu va mai zambi la fel catre cei din vecini! 
Isi vor aminti! 

Molima asta e Al Treilea Razboi al Europei, e ala in care lupta nu s-a mai dat cu glont, cu uciderea aluia de peste granita prin impuscare ci mai odios, prin moral! 

Pentru ca Germania ar fi putut sa demonstreze ca are inima unde e gura facand o donatie cand Italia era in genunchi. 

Nu stiu, sa fi donat masti, hai, nu o suta de mii, poate nici chiar zece mii, bai, macar o mie dar sa le spuna "fratilor, ne cacam pe noi aici, vine si peste noi si avem doar un milion de masti dar uite, va dam o mie si va dam si o suta de aparate de respirat si vedem mai departe ce putem face, trecem impreuna. Insieme...". 

Cred ca asta ar fi ajutat moralul italienilor mai mult decat mastile! 
Dovada ca in Italia au inceput sa coboare steaurile UE si sa puna steagurile Chinei! 

Daca l-ar fi avut pe Zaharia Stancu, peretii Italiei ar fi plini de "Sa nu uiti, Darie"!

Sursa foto.


O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.