Prostul satului

Ciolos a luat cuvantul in Parlamentul European.

A iesit cu un text croit pe masura urechilor votantilor sai din Romania.

In locul lui, m-as fi uitat pe biletul de avion inainte, macar asa poate si-ar fi dat seama ca nu era acolo dupa cursa Otopeni-Faurei ci dupa Otopeni - Bruxelles!

A zis el, cu gurita aia plushata, ca vrea o Ieuropa mai nu stiu cum, mai apropiata de oameni, departe de jocurile politice si bla bla si gal gal...

Drept pentru care, in mod natural si absolut firesc, audienta a izbucnit in rasete.

In loc sa intre in pamant de rusine ca a dat-o de gard, Cocolosh al nostru i-a mai si mustrat peste umar pe colegii care au indraznit sa rada de el.

Adica, cumva "a fluierat in biserica", a "dat cu mucii in fasole", a "aruncat cu rahat in ventilator", a "vorbit de funie in casa spanzuratului"...

Toate astea deodata, chestie cu care Parlamentul Uniunii Europene nu a fost (inca) obisnuit!
Bineinteles ca e de tot rasul "Conferinta pentru viitorul Ieuropei" propusa de unul venit din Securistan!

 Acuma, nu stiu ce l-a facut sa creada ca, odata dobandit postul de parlamentar PE, asta s-a facut pe "vocea si talentul" proprietate personala! Poate ca si-a pus pe telefon vreo aplicatie din aia de invatat limbi straine si i-a cantat toata noaptea precum Oglinda fermecata masterei din basmul ala cu piticii si Alba ca Zapada!

Si i-a zis oglinda cu LCD ca el e cel mai drept si cinstit dintre traci si ca functia de presedinte al grupului parlamentar al partidului lui Macron (alta eroare a geneticii si istoriei) a venit pe notele primite in facultate.

Bref este ca, bai, Cocolos, tu esti acolo pentru ca niste bufnite dintr-o padure de langa Bucuresti au decis asta. Si au decis asta si pentru ca IQ-ul matale e un numar cu doua cifre!

Abia acum ai dat dovada ca esti un roman adevarat pentru ca numai noi, romanii, impletim dibaci prostia cu fudulia si o ducem pe cele mai inalte culmi ale competentei!

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.