Ce ți-e și cu veața asta!

Bai, viata e tare ciufuta! Mai tare ca o curvistina de 19 ani care, dupa ce iti ia banii incearca sa te abureasca sa scape doar cu aratatul chilotilor! Perversa, adica.

Adică, știi, sa ai un copil de douajdeani despre care să crezi că face parte din tineretul studios dar ala se da cu droguri prin camine în timp ce tu o arzi  "angajant" cu "jos corupțea” și cu ”statul de drept”, dimineața, la prânz și seara...

E un pic dureros, nu? Să te trezești ca nu îți mai vine copilul acasă pentru că mna, a primit "mandat" de treijdezile si imparte acuma camera cu un "specialist" in finante banci!

Ti-l aduce la "vorbitor", o camera cu perete de termopan cu un interfon de poarta si cu un militian care trage cu urechea la discutia ta "confidentiala" in timp ce se face ca joaca Solitaire pe telefon... Iar "ala micu" crede ca are in fata un fel de magician care vantura de doua ori din hartii si gata, face arestul sa dispara in ceata! Dar mai crede si ca ce i se intampla e doar asa, un fel de tabara si incearca sa iti vanda brasoave si iti zice jumatati de adevar...

Ei, lucrurile nu stau chiar asa! Ca, de la Parchet la instanta de apel au numai dureri in partea dorsala; putin le pasa ca plodul e mare student, ca enspe cetateni trimit caracterizari de bine ba chiar putin ii pasa ca ala nu a facut, de fapt mare lucru.
Si, de fapt, ce a facut? isi zice al... A maruntit niste "mugurași", i-a bagat intr-un sul de hartie  si i-a dat foc la un capat. Mare lucru!
"Pentru asta sa mergem la puscarie"? "Ce ma-sa, toata lumea fumeaza, deci mai mult ca sigur ca e legal". O intreaga generatie repeta mantra iar creierasul lor neted are impresia ca, repetand in continuu marijuana se si legalizeaza.

O gluma buna!

Stii, pisoi, la noi in Romania nu e ca in serialele de pe Netflix! Ma rog, sa zicem ca "aparatul represiv" nu se pune in miscare pentru ca bagi in tine cacaturi care iti prajesc creieri decat daca sare uleiul ars pe careva din jur... Si nici nu devine realitate ca alte sloganuri idioate repetate in transa de multimi spalate pe creier... Pentru simplul motiv ca sloganul asta nu e introdus in sistem de cine trebuie. E spontan si nu ”le apartine”!

Iar tu, berbecule, nu poti, pur si simplu, nu poti sa fii un simplu consumator!

Ala care ti le vinde, dupa doua trei vanzari devine prietenul tau cel mai bun! Daca ai fi student la ASE si chiar ai invata, ai descoperi ca asta e o tehnica de marketing... El doar isi vinde marfa si concureaza intr-o piata unde Protectia Consumatorului nu sanctioneaza practicile ilegale si marfa expirata sau contrafacuta. El vrea sa fie SINGURUL care iti vinde!
Apoi, pentru ca el vinde la alte cantitati decat imparti tu cu prajitii din grupul apropiat, concurenta il toarna la Politie.

Si Politia il ia de gat... Si de coaie...

Ca il ia de acolo nu e nicio mare branza insa stiti ce misto stie Politia sa stranga de ele? Si de gat, si de coaie? Cu metoda, incetisor, ba strange, ba le lasa, pana toarna ala tot. Dupa care ii pune in fata un biletel pe care sta scris "De la 5 la 12 ani". Si ii explica cum sta treaba cu sporul de pedeapsa pentru concurenta de infractiuni.
Apoi vine procurorul si ii sopteste ca, daca baga un denunt, poate sa isi reduca "perioada". Si ala accepta, ia pixul si incepe sa scrie novele inspirate din realitate. Se cheama ca "l-a ars".

Si berbecul nostru se trezeste ca e iscodit si tras de limba, ca cine mai vrea sau cine are de dat. Ca el, "arsul", cumpara si vinde. Si ca da si comision "de succes"! V-am zis, marketing frate!
Berbecul, deh, cu neuronul nu atat sclerozat cat neantrenat, pune botul si da un telefon la fostul lui "furnizor". Ii pune in legatura. "Le face lipeala".
Evident ca tranzactia care urmeaza e "controlata" si documentata. Evident ca, dupa prima tranzactie, de proba si de castigat increderea, "arsul" baga un telefon si vrea cu tona! Nu de alta dar de ce sa nu vada si "baietii" de unde se aprovizioneaza vanzatorul? Pai nu?
Dupa care "arsul" si cu ”acoperitul”  ti-l iau pe berbec, ii vantura niste zeci de sute de iepuroi, asa, comision de vanzare en-gros, de berbecul merge cu ei si pica pe flagrant...

Acuma, sigur, ce-a facut berbecul?
 "Decat" i-a pus in legatura. Da, chiar asa, doar atat!
 Numai ca, tantanaaa, tot "trafic de droguri de mare risc" se cheama ca i se pune in carca. Tot 5-12 ani.
"C-asa-i in tenis" ar zice regretatul Toma!
Hai, bine, inteleg cumva eroarea ca deh, si cu cacaturile astea legislative e greu!
Tinerimea progresista a reusit sa invete ce e cu OUG 13 dar la Legea 143/2000 sunt mult
e, mult prea multe articole ca sa le intelegi!
Iar cu "mugurasul" in creier e oricum cam dificil si sa le citesti!

Asa ca, baiatul mamii face "treijdezile" dupa "treijdezile", ca Berila! Ma rog, e vara asa ca, pe undeva, poate fi un avantaj ca te scuteste de plata aerului conditionat!

Numai ca vezi, vine mami, vine tati din partea ailalta a tarii si bocesc saracii ca ei credeau ca, daca e studinte, plodul studiaza non stop. Sau ca, atunci cand face pauze, da cu sticla in asflat contra coruptiei. Ca ei asa au vazut la televizor!

Si vine mami si zice "dau oricat, oriunde, oricui" si vine tati si zice "ah, daca era acum doi ani, stiam eu pe cineva"! Si te uiti la ei si nu intelegi!  Bai, astia nu sunt aia care o dadeau pe "anticorupșiăn” mai deunăzi??? Si iti vine sa le spui in fata ca ala micu dincolo de gratii e exclusiv rezultatul "muncii" lor in aia 7 ani de-acasa!

Iti dai seama (a cata oara?) ca asta cu "statul de drept” e doar o simpla convenienta sociala, rezultatul "cel mai pozitiv" al sloganurilor tip "Auschwitz" (Arbeit macht frei)...

O mare duma care a spalat creierul unora pana acolo incat nu mai inseamna nimic si ca ei sunt niste prea-drepti pana fix la momentul ala in care cacatul le-a ajuns la ceafa si ameninta sa le invadeze intimitatea.

O ipocrizie, o spoiala care dispare la primul strop de ploaie!

Sa fie potop, deci!


O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.