Cateva ganduri disparate din cauza caldurii...

Ziceam fix inainte ca CEX-ul PSD sa o aleaga pe Veo "catindata":


"Miza urmatoarelor alegeri este prezenta la vot! Trebuie sa fie masiva! Fluvii de alegatori trebuie sa se inghesuie la urne. Din acelasi motiv, nu se va rezolva nimic cu cozile "disporei".

 Caci numai aglomeratia prezentata copios in media va justifica manaria care se pregateste! 

Vom avea deci candidati ca in anii 90! Puzderie! Vor fi incurajati sa participe cat mai multi. 

Se vor baga plicuri pe sub usi se vor cauta rudele doritorilor se vor umple grupurile de FB de sustinatoripentru toti! 

Pentru prima data in istorie, securicii vor lucra pentru toti! Si pentru Tariceanu, si pentru Iohannis si pentru Barna sau Veorica dar si pentru Plesoianu si oricine altcineva va avea dorinta de a candida! 

Acum e momentul sa apari pe sticla, sa se vorbeasca despre tine si, de ce nu, sa te plimbi prin tara cu alai! 

Pentru ca astfel, toti vom avea de spus o poveste despre "votul nostru" fara sa banuim ca, de fapt, este "rezultatul lor". 

Misto e ca unii nici macar nu se vor prinde ca prezenta lor pe buletinul de vot este rezultatul unei "operatiuni" care se va finaliza in algoritmii obscuri ai programului ce va rula pe un server al Autoritatii Electorale Centrale... "Sa castige cel mai bun" hahahahaha"

La putina vreme, la ceas de seara pe televizuina "domnului Profesor Voiculescu", doamna Ramona Bruynseels miorlaia ceva despre femeile care candideaza despre cum nu stiu ce si nu stiu cum dar ca sunt adversare bla bla...

In fine, pare tot mai mult ca prezenta in cursa electorala a  doamnei cu nume imposibil are la baza dorinta "sistemului" de a prelua o parte a electoratului pe care il avea Veorica... 

Acea parte care apreciaza atitudinea politicoasa, oarecum eleganta si pozitiva dar care ramane cu furculita in mana cand doamna inginer mai slobozeste in spatiul public cate o perla de genul:  ”În momentul în care spui că comanda partidului e în altă parte îmi rănești un sentiment.”

Ramona Nume-Imposibil este un alter-ego al iepurasului de turf... I-a fost consilier doamnei Prim ministru iar cand angajatorul a considerat ca lucrurile sunt pe directia corecta, a devenit si candidat la prezidentiale... Ca sa fie pe toate gusturile.

Institutiile cu trei litere au aratat deja ce pot face cand isi pun "aitistii" la lucru. Rezultatul este cel dorit. 
Asa ca, sa nu va imaginati ca iese altcineva decat cine trebuie, recte Iohanis! Este treaba "sociologilor" sa explice apoi de ce a iesit cine a iesit si, mai ales, ce cautau ungurii in Oltenia! 

Sa fii sociolog si sa incerci sa explici cu principiile profesiei distorsiunile relevate de matematica (chiar aritmetica) inseamna ca ai facut degeaba Sociologia si ca e cazul sa te apuci de vandut flori la chiosc!


Nu cautati un fir narativ in cele de mai sus, sunt niste ganduri disparate scrise ca sa nu le uit...

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.