PSD, Naveta si frauda la vot

Schimbam niste impresii cu un tip de la NASA despre motivul pentru care se invartea ansamblul racheta-naveta dupa lansare. Stiti, se lansa vertical apoi se invartea si naveta ajungea cu spatele spre sol.

Despre teoriile de enspe pagini facute de tot felul de specialisti despre cum momentul fortei este optim cand racheta se pune cu ceafa in jos, despre cum se vede orizontul din cabina si permite actiunea rapida in caz de una alta, despre cum se repartizeaza tensiunea statica in bridele de fixare a navetei de rezervor...




Tipul a ras si a spus ca aia se invarte cu capul in jos pentru ca are antenele in banda S deasupra cockpitului si alea trebuie sa fie in linie directa cu solul ca sa asigure legatura radio.

Nu ma pot opri sa nu fac o analogie cu despicatorii de fire care analizeaza cauzele pentru care PSD tace in fata masivei fraude la alegeri... Se fac teorii ale conspiratiei, se speculeaza ca la mijloc sunt voturile date spre UDMR si ca PSD nu vrea sa supere UDMR, ca una ca alta...

Cac***! Pur si simplu, la curul pesedeilor este cac***! Dupa ce Draknea a intrat pe portie la "cafia" la Rahova, brusc viitorul are alta valoare pentru cine ar avea de gand sa deschida gura! E o vorba mai de demult dar nu atat de demult incat sa nu rezoneze inca in mintea unora: "Cine gura mare are, sapa zece ani la sare"!

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.