Orbozitia

Pe date statistice de la Eurostat al lu' UE (aia de la care isi trag seva si lumina toti ciumpalacii din Opozitie) zice ca Romania e pe crestere!
Si pe crestere din aia din zona serioasa nu doar din smenuri contabilicesti.

Pot doar sa presupun ca oligofrenii zbuciumati nu erau pe aici cand se taiau salariile si se lovea la temelia pensiilor. Cand se jumulea tot ce facea un banut, de la pizzeria de la coltul strazii pana la banci! Cand cel mai mare client pentru gazul romanesc era chiar o firma romaneasca, printre cele mai mari din Europa pe domeniul ei...

Pai, probabil ca asa si este avand in vedere ca prin partidele astea "progresiste" sunt o multime de strainezi pogorati parca din Scrisorile lui Eminescu!

Nu nene, latram la Guvern ca nu face ceea ce Opozita a facut praf cand a avut puterea...

Ca, din astia 30 de ani de "democratie" securistica, dreapta a fost la guvernare vreo 20 si a facut, scuzati-mi franceza, "cacatul praf"!

Cu tot cu aia cinspe mii de specialisti! #haiSictir

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.