28 mai 2019

Nu faptul ca PSD a pierdut ma inspaimanta. 

Nici ca Dragnea a fost condamnat!

 Mai rau decat orice este ca aceasta cronologie a insurubat in constiinta unei bune parti din cetatenii Romaniei faptul ca pot sa trimita la puscarie un politician de varf pe motiv ca nu poarta basca! 

Asta e cel mai naspa si este o consecinta directa a manoperelor Opozitiei in frunte cu al lor Fuhrer!

Sa trezesti apetitul pentru esafod si sange in popor e extrem de periculos! Teroarea post-Revolutie franceza este edificatoare!

Zeci de ani au taiat capete, zeci de ani moartea celor care nu satisfaceau dorintele "boborului" - ala care traieste prin reprezentantii sai - a fost cap de afis in spectacolele cu maxima audienta.

Oare cum vor reactiona votanti de azi ai USR cand maine vor descoperi ori ca frustrarile lor sunt neschimbate ori ca politicienii USR sunt la fel ca cei pe care i-au inlocuit? Sau chiar mai rai... Eh?

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.