Consiliul ploii

Zilele astea, Consiliul Economic si Social, o organizatie la fel de utila ca apa sfintita, a scos scafarlia la inaintare, fiind citat de nenumarati #tagi pe tema dezastrului economic pe care "lipsa Bugetului pe 2019" il produce tarrrrrisoarei noastre.

Dar cine este CES si ce vrea (si) el de la noi?


Simplu, este un alt organ parazit infiintat ca sa dea bine la Coana Eropa; o adunare (sau adunatura) care, pe bani multisori, se face ca se ocupa de reducerea tensiunilor sociale din Romania si dialogul "social la nivel național dintre patronat, sindicate și Guvern și a climatului de stabilitate și pace socială". Adica poate fi lejer desfiintat...

Potrivit Wikipedia, CES este un nimic condus de Dl. Iacob Baciu, un personaj controversat, presedinte pe nimic...

Daca aveti o zi trista, o vizita pe site-ul lor va va umple de optimism si va va face sa radeti cu gura pana la urechi!

CES este organismul ala care a dat avie pozitive atunci cand, in 2008, Basescu si Boc taiau veniturile, modificau Codul Muncii, dadeau afara oamenii si, in general, isi bateau joc de cetatenii acestei tari!

Puteti citi aici lista de avize dar va dau eu cateva, selectate:

Link 1
Link 2
Link 3

E, si acest Consiliu da acum pe dinafara si incepe sa emita "avertismente", mai ceva ca INMH iarna, ca bugetul este asa si pe dincolo!

Ca da pe afara de inteligenta nu este de mirare! Ei sunt cei care, dupa revocarea de catre Guvern au sarit in sus ca mandatul e de 4 ani si ca nu se poate sa fie revocati! 
Mai mult, dau in judecata Guvernul. 
Asta, desi scrie negru pe alb in legea lor, ca pot fi revocati oricand de cel care i-a numit...

Atata pot ei, atata fac... #tagi si #rezist...

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.