Marea Eliberare

11 flacai se duc intr-un "club" sa ii trozneasca pe alti vreo 5.

Astia din urma, in loc sa reflecteze mioritic la nemurirea sufletului se rascoala si riposteaza cu pumnii, bate si cu un cutit.

Aia 11 o sterg cu cozile intre picioare, urmariti de cateva victime hotarate.

Unul dintre astia din urma, tip hotarat si scolit prin puscarii, il prinde pe unul si il binecuvanteaza cu vreo 11 lovituri de "cutit", in fapt o sabiuta mai mica.
Ii da "cu bun simt", in picior.

In mintea lui, piciorul e o prelungire a corpului care permite predarea unei lectii despre atacul unor cetateni in baruri si poate fi facut kebap fara consecinte.
La facultatile alea cu gratii insa, nu s-a predat si anatomia, astfel incat cateva dintre cele 11 intepaturi ajung la artera femurala, pe care o deschid binisor, ceea ce duce la golirea de sange a corpului in circa 30 de secunde.
Viteazul nostru atacator moare.
Ceasul rau, pisica neagra, horoscopul sau idiotenia.

O multime de bivoli cu acces la internet incep sa ii planga de mila aluia si sa opineze ca mersul in cluburi a devenit un pericol si ca, vezi tu, Dragnea si Iordache sunt de vina ca au eliberat din puscarii pe baza recursului compensatoriu niste raufacatori care, uite, injunghie cetatenii.

Bai "băeţ", aveti dreptate!
De azi inainte, sa nu mai mergeti in cluburi ca va asteapta acolo Draknea si Iordache cu junghieru' in mana! Mai ales sa nu mergeti daca aveti de gand sa va luati de niste interlopi periculosi...

Dar ceea ce este interesant e modul in care trompetele prezinta stirea! Cumva, ala mortu' este un bland cetatean care statea in bar, nevinovat si care a fost luat la cutite de un recidivist periculos!

"Cei doi erau în club împreună cu mai mulți prieteni. La un moment dat, s-au certat din cauza unor neînțelegeri mai vechi."  Sa mori tu?

"Adevarul" zice ca bataia a inceput in club, "unde recidivistul ameninta cu cutitul". Sa mori tu?


O stire, aici.

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.