La Multi Ani Romania. Sau ce a mari ramas din tine...

Pe vremea "ailalta", in timpul "razboiului rece", Romania isi permitea sa faca misto de rusi si de americani pentru ca "traiasca prietenie Sino-Romana"!

Pe atunci eram prieteni cu Marele Popor Chinez, in mare masura pentru ca Ceausescu era mic si nervos, intocmai ca si Marele Mao, dar si pentru ca la invazia Cehoslovaciei s-a ridicat si a aratat pumnul URSS-ului! Deseori, intre China si URSS aveau loc incidente armate la granita. Doua tari comuniste, doua mari puteri, schimbau gloante peste granita.
Noi faceam bancuri:

Cica, in urma unui astfel de incident armat,
Agentia TASS transmite urmatorul comunicat:

"La granita ruso chineza, un grup de tarani agricultori a fost atacat miseleste de un batalion al Armatei Rosii Chineze. Vajnicii nostri tarani impreuna cu tractoarele lor au reusit sa respinga atacul miselesc si sa zdrobeasca fortele invadatoare".

Agentia China Noua transmite:

" In apropierea granitei cu URSS, un grup de agricultori care strangea recolta de orez a fost atacat de o companie de cazaci furiosi. Cei 30 de tarani chinezi, inarmati cu secere si Carticica lui Mao au reusit sa puna pe fuga unul din cele doua plutoane de nemernici sovietici, celalalt ramanand sa ingrase campiile Marii Chine".

AGERPRESS titreaza:

"Ieri, la granita Ruso-Chineza, intre agricultorii sovietici si cei chinezi a avut loc un simpozion pe teme de agricultura".


Ce legatura are asta cu 1 Decembrie?
Niciuna, dar, daca ne uitam la cum sunt descrise evenimentele din ultimele zile din Franta si din Belgia vom vedea ca presa descrie ca "proteste" niste atacuri aproape militare, evident organizate minutios si copiate la "xerox" dupa cele de la Bucuresti din 10 august 2018.
Descriind in mod sistematic ca "protest pasnic" o activitate in care sunt implicati huligani profesionisti care vizeaza sedii ale institutiilor ce conduc un stat se urmareste spalarea creierelor mai slabe si mai putin cunoscatoare.

Ceea ce este periculos este ca repetarea ineptiei pe un termen indelungat va duce la netezirea chiar si a creierelor bine dotate cu circumvolutiuni.

Marele burete insa nu se opreste aici; Corectitudinea politica este deja extinsa ca o plaga peste tot...

Sarbatoriti deci acum Centenarul Unirii Romaniei, al doilea e posibil sa nu mai fie pentru Romania asa cum o stiam noi...

La Multi Ani, Romania!

* "Romania revolutionara"  - Constantin Daniel Rosenthal

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.