SubPamant nu e SRL, e Metrorex...

Boul din Deal face ce stie el mai bine, zvarle din copite, nemultumit ca nu se numeste "Guvernul Mieu".

"Atentia" de care se "bucura" Lia Olguta Vasilescu nu se masoara numai in zile de urmarire pana si la buda ci, iata, si la refuzul de a fi numita in functia de Ministru al Transporturilor.

Refuzul asta nu face decat sa valideze o afirmatie facuta despre ea, anume ca este un bun manager si ca, in mod sigur ar fi facut lucrurile sa se miste la acest minister.

Chestiunea este ca o astfel de mutare nu convine si pace! Daca, Doamne fereste, face niscaiva autostrazi si le strica planurile?

Pana una alta, ce face Plavanul? Incearca sa asmuta pe bucuresteni lucratorii de la Metrorex care, enervati de viitorul fost minstru, se pregateau de o greva fix in orele de maxim, alea de dimineata!
Face ce face si tot pune la cale o razmerita, ceva, "sa moara oameni", nu? Ca asta stie el cel mai bine!

Numai ca, teapa, sindicatele au anuntat ca greva se suspenda pana la numirea noului ministru, Lia Olguta Vasilescu. Na pozna, sa vedem ce face Ficusul...

Ah, si pun pariu ca este o situatie asemanatoare cu cea de la demiterea Kordutei si a Marelui Tractorist!

Cica la ora 15:30 Marele Mut se va intalni cu Veorica la Cotroceni. Sa fiu in locul cucoanei, zau ca i-as carpi o pereche de palme, asa, ca la Teleorman, sa ii zbor dinti din gura si, odata cu ei, ranjetul ala de robo defect.

I-as trage si un sut in c*** dar nu cred ca le are; au ramas ostatice la Bonn la madam Merkel... Le foloseste aia sa isi calmeze nervii dupa ce discuta cu Trump...

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.