GagiciMisto Project

Am reusit si eu sa imi gasesc cateva minute sa ma uit pe ce au scos "la lumina" "jurnalistii" Rise Project.

Toata lumea vorbeste despre valiza gasita, cica, pe un teren de undeva din Teleorman si predata unui "jurnalist" Rise Project...

Picata la fix, in momentul in care opinia publica tocmai incepe sa se dumireasca cu privire la modul in care un cetatean este "albit" si apretat pentru ca mai apoi sa fie propulsat in demnitatea de Presedinte al Romaniei, este detonata o valiza cu mari dezvaluiri din interiorul "Imperiului lui Dragnea"!

Cica un taran a gasit valiza pe camp si a predat-o unui site acoperit. Sa o creada mutu! In primul rand, chestiunea este infractiune. Sa nu predai proprietarului sau autoritatilor un bun gasit, este infractiune prieteni! Se sanctioneaza conform Codului penal cu amenda sau niscaiva inchisoare. In functie de gravitatea faptei.

Apoi, dupa continut, astea sunt rezultatul unei perchezitii meticuloase, cum doar SRI o face noaptea cand lipsesc proprietarii sau ziua, cu mandat, organele de politie...

Avand in vedere ca, aparent, in geanta erau si originale, cel mai probabil este ca ele au fost sustrase fara intocmirea unor forme legale; politia cand le ridica le inventariaza cu descriere si le prinde intr-un proces-verbal de ridicare, le sigilieaza si le trimite la camera de corpuri delicte. Asadar, au un traseu controlat si reconstituibil. Rastimp, SRI cand face "perchezitii", nu lasa intotdeauna urme documentare, operatiunea putand lua aspectul unei spargeri, sa zicem...

Dar, sa lasam la o parte speculatiile astea si sa ne concentram pe continut.
Nene, sa mor eu daca ma intereseaza ce scrie in filele alea cec, eu as vrea sa mai vad poze cu fetele alea misto din Teleorman... Chiar sunt de apreciat, bucura ochiul!

Iar la romani, cand un nene are pe langa el o gagica misto pe langa, trezeste invidie si nu dezgust, ceea ce imi evoca faptul ca operatiunea este promovata fie de niste idioti impotenti, fie de niste femei duse cu pluta ori, deloc improbabil, de niste cetateni care au impresia ca modelul vestic aplicat la Romania va da aceleasi rezultate!

Ete ca nu, ete ca dimpotriva!

Acuma, unii mai rautaciosi ar putea sa ia la frunzarit Codul penal si pentru alte incalcari ale legii savarsite de cei care au pus in valiza telefoane si tablete care apartin unor alti cetateni dar, in fine, inteleg ca "taranul" are identitate protejata :-)

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.