Eroare de greseala...

Gata! Misterul a fost lamurit!

Era tarziu spre pranz cand Lazarica a cerut situatia bunurilor de inventar.

La pozitia 62384 din lista obiectelor de inventar figura un biet robot de bucatarie, marca Ioh Annis, care era pentru Aris Ton ce este Panasoanic pentru Panasonic...

Oricum, nu functionase prea bine niciodata asa ca, dupa ce inmuie cu grija creionul chimic in coltul stang al gurii trase o linie groasa sub pozitia din lista.

Apoi, hotarat, puse mana pe telefon si suna la Serviciul Administrativ de la Parchetul Judetean Alba.

O voce raspunse:
-Da domnule general!
Emotionat, ca de fiecare data cand auzea asta din partea angajatilor sai, atenti instuiti in acest sens de Doamna Florica, femeia de serviciu a institutiei - cea mai veche angajata, practic prima dupa el - nu isi dadu seama ca nu avea ochelarii pe ochi si ca gresise o cifra cand a apasat pe butoane.

-Te rrrog, sa faci formele de casare pentru prostia aia de robot, Ioh Annis, ca are perioada de utilizare cu mult depasita, Thoaamne Thumneseuleeee! spuse el apasat.
-Am inteles, domnule general se auzi prompt de la celalalt capat al legaturii...

Numai ca, cifra gresita a trimis instructiunea catre un procuror, tot un Lazar doar ca altul.
Iar ala saracul, dupa ce s-a chinuit vreo doua ore sa isi dea seama care era cacatul ala de robot si cam cata palinca ingurgitase "domnul general", cum statea cu ochii beliti spre masa, a vazut dosarele lui Iohannis si le-a dat... clasare.

S-am incalecat pe-o sa...

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.