Bleu gendarme.

Acum cateva seri am avut ocazia sa il ascult de la mica distanta pe dl. Daniel Dragomir si i-am adresat o intrebare, in contextul discutiei despre necesitatea aparitiei unei miscari nationale care sa se opuna cu succes curentului "progresist" ce tinde sa distruga totul in calea sa.

Intrebarea mea viza existenta unei componente nationaliste in cadrul diverselor servicii iar raspunsul a fost ca mai degraba armata este cea capabila sa mai puna o stavila intrucat celelalte servicii sunt destul de "penetrate" de curentul globalist.

Desi aparent raspunsul este intemeiat, cred ca el este gresit. Este gresit pentru ca, daca SRI, SIE, SPP sunt deja integrate in sfera mai larga a gruparii HS (Homeland Security) si raspund unor comenzi mai mult sau mai putin justificate de interesele SUA, Armata Romana este cel putin la acelasi nivel de integrare economico-operationala.

Intrebarea mea a ramas sa produca deranj neuronal si, intr-un moment de liniste, am realizat ca singura institutie apta sa raspunda organizat, sub comanda si are si capacitatea de a culege informatii este Jandarmeria Romana.
Privind analitic de unde provin atacurile si cine le conduce precum si analizand chiar si superficial evenimentele ultimului an, constatam ca exista o gama larga de activitati concertate in sensul distrugerii ca institutie precum si pentru slabirea increderii in aceasta arma.

Sa nu omitem ca Jandarmeria este cea care a facut plangere  in urma violentelor din Piata Victoriei din 10 august pentru savarsirea infractiunii de lovitura de stat! Nu SRI, nu SIE, nu SPP si nici nu s-a autosesizat vreun procuror! Nu, a facut plangere Jandarmeria, cea care a fost direct implicata in raspunsul legal impotriva atacatorilor.

Din acest motiv, impotriva institutiei si a oamenilor din Jandarmeria Romana s-a pornit o intreaga masina de atac mediatic dar si judiciar. Conducatorii sunt trimisi in judecata, prin Parlamentul European se critica violenta interventiei jandarmilor (hahaha) s.a.m.d.

Din punct de vedere al comenzii, Jandarmeria raspunde in fata Guvernului in timp ce toate celelalte institutii pe care le-am aratat mai sus raspund teoretic in fata CSAT, practic se vede ca nu raspund nimanui din Romania.
Acuma, sa ne intelegem! Jandarmeria a facut plangere. Asa cum prevede legea, a trimis materialele, dovezile si o hartie scrisa catre Parchetul General - DIICOT, urmand ca procurorii sa cerceteze si sa verifice, sa stranga dovezi urmand ca o instanta, adica judecatorii, sa se pronunte daca a fost sau nu lovitura de stat... Nu a decis ea de capul ei, nu i-a facut "penali", doar a pus in miscare un mecanism legal.

Nicio alta institutie nu pare sa fi avut impresia ca in 10 august 2018 a fost o tentativa de lovitura de stat desi cred ca de pe Luna se vad trei lucruri, din care doua sunt Marele Zid Chinezesc si al doilea tentativa de lovitura de stat! Nu ma mira, pentru ca o schimbare rapida a puterii in Romania ar profita de minune multor tari europene...

Jandarmeria, cred eu, este singura institutie care nu se afla sub control extern si care poate preveni cu succes o lovitura de stat in Romania!
Are capacitatea militara, forta necesara de a restabili ordinea in cazul in care se doreste o schimbare neconstitutionala si violenta a rezultatului politic al unor alegeri libere (de fapt, asta e definitia "loviturii de stat").
Are organe proprii de obtinere a informatiilor, are armament, are instructie, are "know-how" provenit de la alte arme similare din tari straine cu probleme similare...

Este foarte probabil ca, in viitorul apropiat sa asistam la o crestere a eforturilor de discreditare si decridibilizare a Jadarmeriei si ma mai astept si la evenimente care sa imbunatateasca imaginea "serviciilor" in ochii romanilor... Ceva care sa demonstreze ca, fara ele suntem de izbeliste....

Om mai vedea pe 1 Decembrie ce se mai intampla.

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.