In loc de concluzie la referendum...

E ora 20:30, prezenta la referendumul prin care "familia" urma sa fie definita pe baze "naturale", ca fiind formata din femeie si barbat a esuat.
A votat si Bolovanul de Hermannstadt, la ora 20, la fapt de seara, mai pe intuneric, cu fereala asa, cat sa nu se zica ca se pisa pe el de vot dar nici sa nu para ca da un semnal ca lumea ar trebui sa mearga sa voteze...

In ultima perioada, s-au revarsat prin media si pe internet un val de abjectie si dezinformare. Adevarul este ca a curs pe un pat roditor de prostie. O prostie incomensurabila, constatata de mine inclusiv la sat, unde un cetatean mi-a dat o replica ce m-a lasat masca: Nu ma duc pentru ca as face jocul lui Dragnea! Bai,ramai stana de piatra daca iti mai functioneaza macar un neuron!

Chestiunea este mult mai grava!

Referendumul viza fixarea in Constitutie a unei normalitati sociale specifice Romaniei, care a fost si ramane un stat conservator.
Initiata si sustinuta de un ONG, Coalitia pentru Familie, demersul este unic in Romania ultimilor 30 de ani, cea care s-a eliberat de sub un regim totalitarist.

Problema a fost supusa votului direct, cel mai democratic instrument care exista intr-o democratie: referendumul.

Toti cetatenii cu drept de vot aveau ocazia de a-si exprima votul in mod direct, fara intermediari. Fara sa dai un mandat unui deputat sau unui senator, fara sa mai treaca chestiunea prin compromisul politic din Parlament. Mergeai, votai, se numarau voturile, se lua decizia.

Fix aceste mecanisme sunt cele care umplu de spaima exponentii statului din umbra, "statul paralel" cum i se spune...

Faptul ca referendumul nu va fi validat ca urmare a propagandei nesimtite facute de o suma de mizerabili nu inseamna ca maine, peste o luna sau peste un an, problema legalizarii si a promovarii comportamentelor deviante sexual ca apartinand normalitatii nu va rabufni!

O va face si abia atunci va fi o chestiune politica, ce va genera schisme si mai mare in "societatea"* romaneasca caci modificarea unei legi, a Codului civil in sensul de a se permite uniunea oficializata dintre doi soti de acelasi sex va provoca un razboi politic urias.

Pe termen scurt, PSD-ul si-o va lua nitel pe coaja dar pe termen lung, vor avea de suferit minoritarii sexuali caci nu cred ca vor beneficia prea curand de o lege a parteneriatului civil. Asa am eu o presimtire...

* - am folosit ghilimele caci in Romania nu pare sa mai existe "societate" ci o mare turma.

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.