Goarne si trompete

Ha! Ma uit la un fel de emisiune "umoristica" pe Arte, canalul "de arta" ca sa zic asa, al Europei! Ca o paranteza, e misto sa iti iei arta direct din canal, dar deh, asta e Europa secolului XXI si nu ai ce-i face!
Fiind imposibil sa mai faca misto de tigani, de femeile cu barba care se pisa din picioare sau de oligofrenii care ne conduc beti manga aproape cazand din avioane, organele de presa franco-german s-a aplecat asupra subiectului care inca mai permite misto-ul grosier, al muncitorului cu palme groase sa rada cu gura pana la urechi in timp ce isi roade jambonul de porc sintetic, respectiv politica idiotilor de romani.
Sunt convins ca canalu' ala functioneaza fix pe principiile liberei concurente, plasand reclame intre emisiunile de mare audienta, apeland la people-meter-e care le indica comersantilor ce platesc reclamele ce cota de piata are! Sunt convins de asta, la fel cum sunt convins de setea de cultura a poporului francez, care l-a emanat pe Macron in fruntea lui sau a celui german care inca viseaza sub plapuma ca ii gazeaza pe toti cei care nu sunt arieni...
Nicio clipa nu cred ca concernul franco-german din care emana Arte ar avea vreun target politic desi politica se pare ca e singura de care mai putem sa radem printre amenintarile diverselor consilii care apara limbajul corect politic.
Ma uit la cat de jos au ajuns, ma uit si la compania in care se desfasoara si imi zic ca merita nici macar sa le returnez in cap berea bauta in seara asta... Nu de alta, dar ar putea fi si asta interpretata ca un fel de arta in genul Manneken Piss...
Astept cu interes o emisiune "de arta" despre cacatul de la grupul Volkswagen-Audi sau despre betia cronica a lui Juncker, ala de la care vin si banii de la ARTE!

Iaca pozna, un Juncker sciatic manga!

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.