Cand ai doar un ciocan, toate in jur sunt cuie

Marea zicala din titlu face parte din "Codul" generos numit "Legile lui Murphy" si descrie perfect starea de fapt care inconjoara minoritatile de cele mai multe ori.

Una din aceste minoritati, cea a deviantilor sexuali, beneficiaza din plin, cred eu, de aplicarea vorbei de duh.
Multi dintre ei se agata de marile personalitati atinse de aceasta defectiune a naturii si au impresia ca simpla apartenenta la grupare ii face aidoma acestora. Au impresia ca, daca sunt homosexuali, lumea trebuie sa ii aprecieze pentru asta!

E un punct de vedere care nu face decat sa sublinieze goliciunea craniana caci, daca ne apucam sa enumeram homosexualii celebri, cu riscul de a ramane fara degete la maini si picioare vom observa ca ei au fost celebri nu pentru devierea sexuala ci pentru ce au lasat in urma.

Un Mercury, un Goethe, un Ceaikovski, Cezar, Platon, Rock Hudson, Versace, Michelangelo, DaVinci, sau Oscar Wilde au ramas in istorie dar nu pentru ca intorceau capul dupa barbati!

Probabil ca in scurt timp nu vom mai avea dreptul sa spunem despre homosexuali ca sunt parte a unei anormalitati ci va trebui sa ii descriem in culori calde si cuvinte vrajite, ba chiar sa ne minunam in fata unui asemenea efort al naturii de a zamisli niste vidati!

Ce urmeaza este predictibil; corectitudinea politica va fi impusa cu mijloacele de coercitie ale statului iar cand acesta va ezita, prin mecanismele comunitare. La inceput vor fi vorbele sanctionate, apoi si privirile chiorase.
Standardele morale vor fi si ele modificate urmand a fi impuse prin legiferare. O pletora de "creatii" media ne vor impune framantarile si angoasele unei minoritati deviante. In loc de comedii la care sa radem vom avea drame si critici care sa ne invete cum sa reactionam. Iar cei care vor incerca sa isi pastreze integritatea si vor indrazni sa strige ca "Imparatul este gol" si-o vor fura pe deplin.

Sub ochii nostri ia nastere o noua societate, ca efect al popularizarii  imbecilitatii care, la randul ei, favorizeaza promovarea mediocritatii agresive...

O lume intreaga s-a cladit pe relatia barbat-femeie... Fizic si artistic. Suntem ce suntem pentru acest motiv.
Invatam si cladim pe aceasta fundatie, pe pietrele puse de creatori fie ei si devianti. Dar am facut-o pe ceea ce au creat, pe valori devenite universale.

Acum, daramam lumea si, in loc sa gasim ceva mai solid si mai valoros pe care sa construim, ne folosim superficialitatea galagioasa a unor "nimeni", prosti ca noaptea.

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.