George, traznitul junglei MAE...

Plin de el, ca o gonflabila scoasa la pascut la Piata Romana, fostul director "civil" al SRI, acum "diplomat" s-a grabit sa iasa la rampa cu niste ifose de sef al panoului electric al Bucegilor.

Cu o limfa vizibil excitata mimand retinerea cu greu tip "aspru dar sever", tinand in cutele dintre sprancene secretul adresei lui Abu al Baghdadi, George Maior joaca cartea aruncarii cu rahat inspre Rudolf Giuliani...

Dupa ce o baga pe aia cu scrisoarea care vine "din privat", sfarseste cu un sfat pe masura incompetentei sale, sfatuindu-l pe Giuliani sa "se informeze mai corect", nu de alta, dar are el o lista cu mangaieri pe crestet fi de la Donald duck si de la "iestablișmentul" american...

Dovedind pricepere in ale diplomatiei tot atat cat un bucatar care face torturi "Diplomat", pus fata in fata cu o realitate simpla - in scrisoare Giuliani nu face decat sa arate ca intelegerile dintre serviciile secrete si magistrati sunt daunatoare tocmai coruptiei - Maior sare in sus gata gata sa rastoarne masa incercand sa nege cumva o evidenta, aceea a semnaturii sale pe protocoale!
Si nici macar nu ii era adresata lui scrisoarea ci chiriasului din dealul Cotroceniului!

Ce incearca sa faca Maior este o aruncare in derizoriu a scrisorii; ceea ce pierde marele spion din vedere este insa ca fostul primar al New York-ului este extrem de apropiat de Donald Trump.
Nu numai ca este avocatul presedintelui dar uneori isi depaseste statutul si pare mai degraba un caine dezlegat din lesa!

Apuse sunt vremurile cand Maior era piesa principala din schema strategica desenata de tutarii lui Obama, cea in care Maior+Codruta erau un cuplu de temut... Incapabil sa iasa din aceasta paradigma a "statul sunt eu", Maior era deja cazut in dizgratie inca de pe cand Dragnea haulea la masa cu Trump. Atat doar ca, obisnuit cu  lautarii care ii cantau la urechi diverse informatii despre unii si despre altii, "civilului" nostru i-a amortit girueta si s-a trezit cu vantul din fata fix cand incerca sa ude iarba...

Asadar, daca nu pentru iesirea total aiurea, macar pentru incompetenta de care da dovada din plin Maior trebuie chemat si, eventual expus impaiat in holul MAE.

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.