Treceți la conținutul principal

Mare lucru, dom'le!!! "Politistii ies in strada"!

In sfarsit! Ce bine! Ce ma nedumereste este ca ies la doar un an de la nu stiu ce pretentii! Dar de cati ani asteptam si noi, cetatenii, sa ii vedem in strada iar ei nu isi prea misca poponetele din berouri???
Auzi, vor sa fie protejati ca magistratii! Dar au atata carte??? Ca ies cu facultate la apelul bocancilor la fabrica de politie de la Baneasa, cu examene pe naspa si cu controale minimale la creerasul, mic, de altfel.
Stiu eu unul care e tare subtil, isi terorizeaza fetita de 11 ani si fosta sotie! O jigodie, dom'le!

Iaca stirea:


Poliţiştii ameninţă că ies în stradă, dacă nu ajung la o înţelegere cu MIRA

Marti, 05 August 2008 23:13
Vot:

0
31 vizualizari, 3 comentarii, 0 voturi
Taguri: Cristian David, MIRA, poliţişti, protest,
45.000 de poliţişti sindicalişti au ameninţat ca vor ieşi în stradă, dacă marţi, la întâlnirea programată cu ministrul internelor şi reformei administrative, Cristian David, nu obţin un răspuns favorabil în privinţa unor doleanţe anunţate în urmă cu mai bine de un an.
Preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor, Liviu Butunoi, a declarat, pentru Newsin, că speră să obţină, în urma întâlnirii de astăzi, rezolvarea problemelor legate de orele suplimentare lucrate de poliţişti, să semneze acordul privind raporturile de serviciu ale poliţiştilor şi să fixeze date clare la care ministerul să propună Parlamentului modificarea unor acte legislative.

În caz contrar, sindicatul este hotărât să-şi ceară drepturile prin proteste, a spus Butunoi. "Pe lângă mitinguri şi pichetări în semn de prostest, vom cere sprijinul organizaţiilor internaţionale la care suntem afiliaţi", a declarat acesta, precizând că unele revendicări au fost anunţate în urmă cu mai mult de un an.

Potrivit lui Butunoi, poliţiştii afiliaţi la sindicatul pe care îl reprezintă cer, printre altele, asigurări de viaţă, semnarea acordului privind raporturile de serviciu ale poliţiştilor şi promovarea proiectului de act normativ privind majorarea coeficientului de ierarhizare a funcţiilor.

O altă doleanţă a poliţiştilor este deblocarea posturilor din structurile MIRA. În felul acesta, susţine Butunoi, poliţiştii şi-ar desfăşura activitatea în condiţii optime şi nu ar mai fi obligaţi să facă ore suplimentare, ore care nu sunt plătite. Butunoi a precizat că doreşte şi modificarea legislaţiei privind pedepsirea infracţiunii de ultraj, astfel încât poliţistul să fie protejat la fel ca şi magistraţii.

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.