Parere despre politicieni

Privind in jur, citind (da, stiu sa citesc!), am ajuns la o concluzie:
Cand nu stii ce sa faci, cand nu te duce mintea sa duci povara unei cariere, incearca sa devii "politician".

Adecatelea, sa stii tot despre tot. Sa fii istet si iute de limba, sa stii sa ii carmuiesti pe altii (vezi Iliescu, fostul activist specialist in vorbe) sa furi (vezi cazurile celebre de nastasi, michi si alti ridichi) sa faci pe popularosul (vezi don' doctor catindat de primarie in capitala) sa te dai ultrapopularos (... evident, Marean Almanahe), ce mai, gasim toata panoplia celor care au cam fugit de munca la viata lor.
Mai nasol e cand incearca sa se bage cu forta in casele noastre, intrand pe toate butoanele telecomenzilor ba chiar si pe geam, cand trece cate o caravana din aia urlatoare din care o voce stupida de indeamna sa il votam "pe candidatul PNTCD" la primarie.
Mai fratilor, de ce va tot straduiti voi sa ne faceti atata bine? De ce va agitati voi atata pe voturile noastre, ale bietilor truditori? Chiar nu aveti nimica de facut?> Chiar nu ajunge cat ati furat sa va mai luati un concediu din viata noastra?
Tuturor cadindatilor, un calduros "SICTIR".

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.