"Oprescu vine prin veceu"...

...sau "votul pentru el e de cacat"!

Un interesa(n)t articol, cu usoara tenta autobiografica ("Am fost un bou") poate fi lecturat aici.
Nu cred ca va sta prea mult pe site-ul EvZ, dar deja a starnit niste reactii, asa ca va fi ceva mai greu sa fie "uitat".

UPDATE:

O reactie la interviul pornografic al doctorului in cauza...
Chiar, o fi doctor?

Rep.: Sinteti o lichea.
S.O.: Nu, nu sint. Si i-am urit intotdeauna. Caci erau la lichele… Nu, nu sint.
Rep.: De ce v-ati falsificat dosarul de profesor? Ce va trebuia?
S.O.: Sa discutam pe bune. In nici un dosar, in nici un dosar depus la autoritati, afara de ala al meu, nu erau alea.
Rep.:
Alea, ce?
S.O.: Alea… xeroxurile alea timpite de care vorbesti. Greseala mea a fost ca am avut incredere in oameni. Am pus un servitor: fa-mi si mie dosarul. El mi-a facut dosarul. Eu mi-am facut autoevaluarea. In toate patru dosarele. Da? In toate patru. Semnate de mine, cu minuta mea. Si eu am punctat la autoevaluarea mea, asa se facea in 2000, am pus asterisc si am scris: lucrarea cutare, cutare, pizda ma-sii… atentie, nu am decit adeverinta de publicare.

Rep.: Dar ce va trebuia profesor?
S.O.: Pai, de ce sa nu-mi trebuiasca sa fiu profesor? Eu mi-am delegat functia mea, nimeni nu stie asta, ce sa fac… Sa strig cu trompeta: bai, sinteti niste cacati? La o parte, vin eu. Ii spun lui laba ala de ziarist. Coane, in momentul ala aveam 11 carti scrise. Nu-mi mai trebuia nimic.

De fapt, Istodor l-a dat in vileag pe musiu Oprescu si cu privire la o istorioara pe care si-o asuma acesta din urma. Sau sa zic, in limbajul parnaiashilor: "La dat pe fapta"?

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.