Inventar la ceara din urechi si la Orbul gainilor

Acuma as vrea sa aud corul laudatorilor cu "nu am nimic de ascuns, de ce va temeti de supravegere"... 

Stiti, daca gresiti o virgula in declaratia asta noua, poate fi "fals si uz de fals". 
Nu zic ca e posibil sa fie niste fonduri de care chiar nu vrei sa stie nevasta. 

Sau sotul... 

„Poate ar fi util sa discutam noi ca societate, si e o tema pe care o lansez, despre o declaratie de avere pe care fiecare cetatean sa o inregistreze, pentru ca pana la urma trebuie sa avem o evidenta, ca sa putem controla veniturile. Pana atunci facem controale in orb si de foarte multe ori nedreptatim antreprenorii”, a declarat Cristian Bacanu.

Pai, absolut normal si corect in Romania Normala... 


E bine sa intarim supravegherea fiecarui cetatean pentru ca, se stie, e demonstrat stiintific de catre un grup de cercetatori din Padure, ca daca il lasi de capul lui, cetateanul are tot felul de idei tampite, cum ar fi cea de a-si cheltui banii pe propria bunastare si placere... 
Asta nu trebuie sa se intample! Avantajul acestor declaratii si formulare este ca le da o preocupare celor care au prea mult timp liber... Si, nu-i asa, cand nu se va mai putea fura cu camionul de la Stat, vor sti de unde sa fure, intai cu autoturismul, apoi cu sacosa, iar cand nu va mai fin nimic de furat, sa ne scoata naibii ficatul sau un rinichi, ca si alea au ceva valoare! 

Da chiar"societate", ia, discuta pe tema asta! 

Oricum, pana terminam cu "discutia", mai luam niste cazane zburatoare sau petarde pe cateva miliarde... Dupa care "domnul avocat" (fi-i-ar roba streang sa-i fie) vine si precizeaza ca are in vedere pe aia de au palate si opulenta... 

Pai, chiorule, aia sunt la vedere, cum argumentezi cu asta o supraveghere financiara CARE VIZEAZA TOTI CETATENII??? Ai de capul nostru! "Trebuie o evidenta a bunurilor pe care fiecare cetatean le detine", a sustinut Cristian Bacanu, miercuri, la o conferinta organizata de Curs de Guvernare."

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.