Matilda si poluarea

Iarasi s-a trezit Matilda sa dea nitel cu mucii in fasole! Cica e bine sa facem manifestari "culturale" in centrul Bucurestiului! 

Ca "nu astfel de evenimente "stranguleaza" traficul in Bucuresti, ci lipsa parcarilor la intrarea in oras, lipsa unei sosele de centura la nivel de autostrada, absenta unui sistem functional de management al traficului"
Acuma, ca un campionat de drifturi este un imens castig cultural pentru Bucuresti, depasit poate doar de un semimaraton pe Bulevardul Unirii de la Casa Poporului pana la Piata Alba Iulia, nimeni nu poate contesta! 
Ca Bucurestiul are nevoie de un concert nemaipomenit, ba cu un violonist celebru, ba cu fantomele lui Michael Jackson, iarasi nu putem contesta! Ca doar pentru asta s-a murit la Colectiv, nu? 
Doar ma intreb si eu, madam Matilda asta, a incercat sa isi duca viata in zona centrala, cand din 7 zile doar in 4 poate sa treaca prin zona? 
Sau isi pune ea problema ca "manifestarilor" le-ar sta bine, ba pe un stadion, ba in zo

na Centrului Vechi unde e loc cacalau si nu incurca pe nimeni?
Nu cred, ea doar o tine langa-talanga cu aparitii din astea mirobolante in care incearca sa stranga niscaiva capital electoral... 
Pai, o chirie de Arena Nationala este in jur de 300.000 Lei, in care sunt incluse toate cheltuielile! Un bilet la aia de i-a vlaguit observatorii la alegeri lui madam Clotilda (Maroon 5) costa intre 150 si 600 lei. Au fost, zic evaluatorii, 30.000 de oameni! Ca medie deci, s-au incasat circa 9 milioane lei! Noi! 
Hai sa zicem ca zgarciobii nu ar fi vrut sa plateasca ei chiria aia de 300.000 lei ci ar fi transferat-o la spectator. 
Asta inseamna inca 10 (ZECE) lei de caciula! 
Dar, dintr-un cretinism combinat cu siguranta cu niste parandaraturi, a fost mai usor sa futa alte mii de oameni care invarteau volanul cate doua trei zile aiurea prin centrul Bucurestiului! Multiplicati asta cu Queen, Drift samd. 

Si vine un primar si zice "Basta" cu rahatul la care o firoscoasa mica (Clotilda) se baga in seama si o arde graseiat ca nu e bine, si ca ramane Bucurestiul fara de cultura, amestecand manifestari micro si in ciorba asta si asezonand-o, oh Doamne, ce grijulie, cu "poluarhrhrhreea", demonstrand ca manuieste pulanul gandirii de tip "politican maron" mai bine ca multi altii si ca USB e la fel de partid ca oricare altul! 



Nu ca mor eu de dragul lui madam Firea da', pe-a votre mere, Madame... pe-a votre mere!

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.