Oculta mondiala o trazneste pe Clothilde

Chere Clothilde...
Am auzit ca ai o oarecare indignare in sufletelul tau de corporatista cu veleitati de primarie de sector 1 in Bucuresti, indignare ce provine din "rasturnarea de situatie" care, peste noapte, te-a alaturat lui Geoana in categoria "Mihaela Dragostea mea" de perdanti la mustata...
Inainte de a da vina pe oculta mondiala sau pe frauda electorala, ar trebui sa deschizi Gugasl Maps, sunt sigur ca ai dificultati in a gasi un manual de Geografie suficient de explicit, si sa cauti impartirea administrativa a Bucurestiului.
Vei vedea acolo ca Bucurestiul tau este diferit de Bucurestiul care te voteaza.
Ca Sectorul 1 nu inseamna numai Bordei, Parcul Herastrau si ca problemele din Bucurestiul care te voteaza nu se rezuma la casele construite pe langa lacuri, asa cum recent ai descoperit.
Sectorul 1 este si Damaroaia, este si Calea Grivitei, Bucurestii Noi cu zone insalubre, drumuri desfundate care la prima ploaie devin zone ce se pot infrati cu Venetia, ba chiar as spune ca este mai mult din astea si mai putin Dorobanti si cafenele de fite unde plozii plini de fite isi petrec duminica de vot comentand recentele trenduri in afisajele telefoanelor mobile.
Probabil ca esti buna in ceea ce faci dumneata in corporatia aia misterioasa despre care eviti sa vorbesti si care trimite medici prin India prin felurite subsidiare dar nu ai reusit sa intelegi nimic din ce este cu adevarat Bucurestiul. Chiar, de ce nu ne spui despre multinationala in care lucrezi?
Nu ca ma intereseaza prea mult Sectorul 1. Nici faptul ca sunt enspe primari cand ar fi suficient unul (chiar, New york cati primari are? Dar Parisul?) Insa pur si simplu, ma pufneste rasul cand iti vad indignarea graseiata!
Ei, mademoiselle Clothilde, uite ca Bucurestiul care a numarat rezultatele pana la ora 12, adica acele sectii in care prezenta a fost de rahat, cel mai probabil prin zonele bune in care orasenii au petrecut un minunat weekend pe la casele de vacanta sau la terasele din Dorobanti ori Herastrau ti-a dat plasa iar demografia a reasezat rezultatele in contra matale.Caci au sosit mai tarziu si rezultatele din sectiile alea cu aer greu, cu bucuresteni care au votat cu indarjire, misoginism si poate un pic de xenofobie impotriva cuiva care nu a reusit sa coboare la nivelul lor. Vezi, am zis "sa coboare" ca o forma de respect insa sa stii ca e posibil sa fi fost dificil sa urce! Pentru ca "programul" dumitale, privit de la o oarecare distanta, cat sa fie de la televizor la fotoliu, parea a fi un ambalaj frumos si sclipitor care ascunde o cutie goala!
Asa ca, te rog sa ma crezi, Universul nu a conspirat pe 5 iunie 2016 impotriva dumitale, pur si simplu, nu era cine trebuie la locul potrivit. Daca ma intelegi!
Reactia... Ah reactia este de milioane! Absolut minunata, un spectacol in sine, intocmai ca o explozie de supernova! Un pic de lumina, nici-un zgomot, un fel de partz tras in imensul ocean! Nici macar la acest capitol nu vad competitivitate! Pai, in Romanica noastra, de la primele alegeri libere se vorbeste despre oculta, conspiratii si fraude electorale! Da, stiu ca moda "is revolving" si ca DNA tocmai a relansat-o, dar, sa fim seriosi, puteai sa iti faci temele ceva mai bine, sa vii cu un scenariu ceva mai suculent, sa "ne radem" si noi mai cu spor!
Au revoir si la data urmatoare!

http://www.romaniacurata.ro/reactia-lui-clotilde-armand-dupa-rasturnarea-de-situatie-probabil-ca-trebuia-sa-fie-o-diferenta-de-5-ca-sa-castig-video-ce-a-spus-si-nicusor-dan/

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.