Niste copii rapiti in Norvegia de Norvegia prin Protectia copilului. Asa-i ca suna absurd?

http://spynews.ro/actualitate/cinci-copii-ai-unui-roman-stabilit-in-norvegia-rapiti-din-sanul-familiei-intregul-scandal-are-legatura-cu-biserica-86131.html


Da chiar, nu iesiti in strada? "Tinerii frumosi" au dureri in cur si nu pot sa isi miste picioarele pentru asa ceva? V-as spune mai multe cuvinte frumoase, de parinte! Acum nu va mana din spate nicio companie de PR? Niciun Iohanis nu are nevoie sa devina ceva acolo? Nu e nimic de acoperit? Chiar atat de indobitociti sunteti? Chiar atat de mizerabili si de nesimtiti? Hai, iesiti in strada pentru niste copii luati cu japca intr-un mod in care in alte locuri ar sari in sus toata lumea pentru ca s-ar chema "rapire"!

Nu va revolta? Sau e prea departe de voi si credeti ca nu va ajunge! Ati fost solidari cu "diaspora" care nu mai poate, sufera ca nu ajunge sa voteze dar pentru asta nimic? NIMIC? Dati "share" la toate cretinismele poptamasiste, la tot felul de pseudo-conspiratii si la articole de cacat cu "dacii" din care s-a nascut Omul de Neanderthal si asa ceva trece pe langa voi? Va doresc, din tot sufletul, sa fiti si voi luati pe sus si dusi undeva intr-un loc umed, intunecat si in care sa vi se puna in casti planset de copii 24 din 24, 7 din 7 365 de zile pe an!

Si Iohanis, a revenit din concediu? Nu arde niciun club, casa, depozit? Are destula lotiune de soare acolo in Florida? Dar Doamna, Intaia Doamna, e bine? S-a odihnit dupa atata munca? Pe voi stiu ca nu va intereseaza pentru ca habar nu aveti ce inseamna sa ai un copil, voi v-ati "concentrat pe cariera" Pe cariera de "dascali", cum va place sa va alintati! Asta atunci cand nu erati preocupati sa faceti uz de fel si fel de malversatiuni juridice ca sa va potoliti pofta de betoane si caramizi, ingropati-v-ati in ele!

Si tu Ciolos? Ce ai de gand? Sau esti preocupat de linii de directie care sa nu iti supere stapanii? Te gandesti oare ca e posibil dupa ce iti expira mandatul asta care pare tot mai greu de dus, departe de leafa ta de slujbas european, adica, din civilizatie mai, sa ramai fara el daca ai gura mare? Ca, "cine gura mare are, sapa zece ani la sare", mai Ciolos, mai, nu-i asa? Da bagi pe teava vot prin corespondenta nu? Eh, ce conteaza acolo doua, trei voturi de la refrigeratii aia din Norvegia!
De ce mai avem ambasada in Norvegia? De ce ambasadorul roman, in semn de protest nu revine in Romania? De ce nu inainteaza un protest oficial?

Si Casa Regala... Casa Regala! E momentul in care Casa Regala a Romaniei a cazut de pe piedestalul pe care o asezasem.


Copii au fost luati pentru ca, vezi tu, primeau educatie religioasa crestina!  
Bai, dar ar trebui ca stocul de copii musulmani ai Norvegiei sa dea pe afara! Hm. Oare nu  fac asa ceva pentru ca musulmanii sunt mai "saritori"?

V-as injura pe toti, v-as acoperi cu cele mai urate cuvinte pe care limbile Pamantului le au la indemana ori ascunse in litere scrise pe peretii caselor de la periferie; as merge la toate bisericile din jur aflate pe o raza de 5 kilometri (si sunt destule, ohooo!) sa aprind nu una ci cate zece lumanari pentru fiecare, dar la tava din stanga, aia de morti; v-as desena cu fete schimonosite si cu bani, case si arginti in jurul vostru si cu ghiuluri pe degete; v-as intepa cauciucurile de iarna de la masini ca sa mai mergeti si pe jos; v-as da cu tifla cand v-as vedea trecand cu coloane oficiale... Si cate si mai cate, dar stiu ca e degeaba, ca nu va atinge nimic pentru ca ati facut deja pactul cu diavolul, indiferent ca el se cheama DNA, PICCJ, Guvern, SIE, SRI samd. Si ca va alegeti intre voi nu pentru ca va pasa de noi ci pentru ca aveti de dat socoteala in fata alora care va joaca pe sfori...   

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.