A fost identificat "varanul in pozele cu spaga lui Basescu Mondialul!

Trebuie sa marturisesc faptul ca pana acum cateva minute am fost convins ca Mircea Basescu era omul cu spaga presedintelui Traian Basescu!
Cat am putut sa ma insel...

In realitate, cercetatorii de la TIAB (Televiziunile Independente in Apararea lui Basescu) au devoalat trucajele murdare care au sadit in mintea opiniei publice impresia ca acolo e ceva necurat!
Am dovada, surprinsa in imaginile fotografice, ca in spatele acestei campanii murdare sta Varanul Voiculescu impreuna cu Gadea si cu Ursu.




Aici e mai greu de vazut, dar chelia Varanului este in ghiulul tiganului!




Nu numai ca totul e o manipulare ordinara, dar ultimele cercetari au aratat ca Basescu Traian nici macar nu are un frate pe care il cheama Mircea Basescu, totul fiind o murdara facatura, o impresie a maselor care au fost supuse unei hipnoze in masa, cunoscut fiind ca Varanul este un adevarat hipnotizator (Justitia a stabilit)!

O rugaminte...

Desi s-a inradacinat ideea ca internetul e gratis si fara obligatii, am rugamintea ca, in cazul in care preluati un text de pe aceasta pagina sa o faceti integral, cu mentionarea locatiei de unde provine. In acelasi fel va rog sa procedati si cu imaginile cu continut original. Textele se doresc a fi pamflete. In cazul in care considerati ca sunt altceva, treaba dvs.